„3000 forintot adunk a szavazatodért!”

2017. április 30. 15:29

A Magdolna negyedben tartott időközi önkormányzati választás előtt több helyi lakos is arról számolt be, hogy ismeretlen emberek járják a házakat és pénzért szavazatokat vásárolnak. Az ügyről videót készítettek.

2017. április 30. 15:29

Múlthét vasárnap időközi önkormányzati választást tartottak a Magdolna negyedben. A Mártát a Magdolnának Facebook-oldal munkatársai (Románné Bolba Márta független józsefvárosi képviselőjelölt kampányára létrehozott oldal) aznap kint forgattak Józsefbárosban, mivel korábban tudomásukra jutott, hogy ismeretlen emberek járják a házakat és 3000 forintért szavazatokat vásárolnak. Szerették volna kideríteni, hogy kik és kinek az érdekében teszik mindezt. Habár ezt nem sikerült megtudniuk, a videót mégis érdemes megnézni. 

Az MSZP büntetőfeljelentést tett az ügyben és kifogással is élt a választási bizottság felé. 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2017. május 02. 10:21
Külzuglói csőcselék beszavazta a prolibarmot. Ennyi. Mit értenek az egészből? Azt, hogy nem szeretnek dolgozni, nem szeretnek mosakodni, nem szeretik a tiszta, rendezett dolgokat.
hartnesz
2017. május 02. 07:02
És azt hogyan ellenőrzik hogy ki hová húzta az Xet?
pemete jakab
2017. május 01. 08:39
„3000 forintot adunk a szavazatodért!” Ilyen összegért Mészáros simán megveheti jövőre az összes szavazatot Vityának. És még marad bőven neki. Arról nem beszélve, hogy a többszörösét visszakapná a következő négy évben.
pemete jakab
2017. május 01. 08:36
„3000 forintot adunk a szavazatodért!” Társadalmi szempontból sem a mostani, sem a korábbi rendszerek nem értek ennyit. De valakiknek mégis nagyon megéri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!