Sziámi ikrek születtek Budapesten

2017. március 01. 10:49

Állítólag nem történt orvosi mulasztás azaz nem az történt, hogy nem vették észre időben, hogy a babák bizonyos szerveiknél összenőttek.

2017. március 01. 10:49

Sziámi ikrek születtek Budapesten. A TV2 a Blikk információi szerint azt közölte: egy dunántúli édesanya hozta világra a gyermekeket. Állítólag nem történt orvosi mulasztás azaz nem az történt, hogy nem vették észre időben, hogy a babák bizonyos szerveiknél összenőttek.

A bulvárlap egyébként szerdán újabb részleteket osztott meg a sziámi ikrekről. Úgy tudják, a lányok a 30. hétre, 2000 grammos születési súllyal, Dunántúlról származó édesanyjuk császármetszéssel hozta őket a világra. Közös burokban ver a szívük, két lábuk és két karjuk van, az orvosok pedig keményen küzdenek az életükért.

Frissítés

Szerdán délután a Semmelweis Egyetem azt közölte: mindössze a születés után két órával elhunytak a sziámi ikrek. Mint írták: az édesanyát a terhesség 28. hetében egy vidéki kórházból hozták a budapesti Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára. A kórházban a szükséges vizsgálatokat követően a terhesség 29. hetében császármetszéssel segítették világra a gyerekeket, akik mindössze két órán át éltek.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2017. március 01. 12:40
Ez egy tragédia a szülőknek, és a közös szív különösen. Amatőr vagyok, de nem tűnt fel az, hogy két magzat van, de csak egy szívhang. Nagyon-nagyon sajnálom őket.
egysegelem
2017. március 01. 12:19
"Állítólag nem történt orvosi mulasztás" Tehat orvosi mulasztas tortent. "Közös burokban ver a szívük, két lábuk és két karjuk van, az orvosok pedig keményen küzdenek az életükért." Minek? Ha nem lehet szetvalasztani oket rendesen, hogy emberi eletet elhessenek (marpedig ha jol ertem ket embernek ket kez es ket lab nem eleg), akkor ezt most kell rovidre zarni. Ha mar voltatok olyan benak, hogy nem vettetek eszre legalabb ne hagyjatok szenvedni oket meg a szuleiket. Faszkalapok.
Dénia
2017. március 01. 11:57
Én nem értem, hogy milyen motivációval nyomnak erre egyesek lájkot.
Csigorin
2017. március 01. 11:06
2000 grammal kicsik meg szegenyek (az ezer per fo), de azert van eselyuk. Sok sikert!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!