Undorító péküzemre tett lakatot a NÉBIH

2016. november 23. 10:45

Még az ellenőrzés alatt is ki-be járkáltak a macskák az ettől függetlenül is undorítóan kinéző, megfelelő higiéniának a nyomát sem mutató budapesti péküzemben.

2016. november 23. 10:45

Egy budapesti pékségben tartott ellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). Az üzemben súlyos higiéniai problémákat, rovarokkal szennyezett alapanyagokat és félkész termékeket is találtak az ellenőrök. Az ellenőrzés kezdetén két macska is az üzemben volt.

Az akció során több mint 500 kg, többek között jelöletlen, szennyezett, illetve lejárt élelmiszert vontak ki a forgalomból és a már kiszállított termékek visszahívását is elrendelték a szakemberek. Az üzem működését, a hibák kijavításáig, azonnali hatállyal felfüggesztette a NÉBIH, az ügyben milliós nagyságrendű bírság várható. 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jóakaratúember
2016. november 25. 13:59
Kedves NÉBIH!Nagy kérés, hogy megírják/mondják a pékség pontos címét? Kérem szépen, ne csak a kenyeret készítőnek legyenek (személyiségi?) jogai, hanem a kenyeret fogyasztónak is. Sok példát lehetne felhozni; kukacos húsból készített kolbászüzem fellelhetőségét például miért kell eltitkolni? Főleg, ha pár nap múlva ismét kinyit.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. november 25. 11:23
Kb minden ezt a színvonalat hozza ami baráti vállalkozás. A közmédiában precízen ilyen gusztustalan állapotok vannak. Romlott, értékcsökkent, átcímkézett műsorok.
Morgen
2016. november 23. 15:17
Nagyon lazácska a higiénia itten, az biztos.
Pandaka pygmaea
2016. november 23. 15:15
Hát, a felvételek alapján a macska a legkisebb probléma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!