Hvg.hu: Budapesten tárgyalt Pecina

2016. október 19. 12:04

A hvg.hu arról ír, hogy akár már szerdán vagy csütörtökön eldőlhet a Népszabadságot is kiadó Mediaworks sorsa, miután kedden a kiadót tulajdonló Vienna Capital Partners több vezetőjét is látták Budapesten.

2016. október 19. 12:04

Több forrásból is úgy értesült a hvg.hu kedden délelőtt, hogy Budapesten tartózkodik a Vienna Capital Partners több vezetője, köztük Heinrich Pecina is. A lap munkatársai később maguk is látni vélték Pecinát, illetve a VCP más vezetőit.

A VCP a tulajdonosa a többek között a Népszabadságot, számtalan megyei napilapot, a Világgazdaságot és a Nemzeti Sportot is kiadó Mediaworks-nek, melynek esetleges értékesítéséről hónapok óta folynak a híresztelések.

Ugyan azt senki sem erősítette meg a hvg.hu-nak, hogy a megbeszéléseknek a Mediaworks eladásáról volt-e szó, de több forrás állítása szerint az üzletet akár már szerdán vagy csütörtökön bejelenthetik.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paraklétosz
2016. október 21. 10:34
"látni vélték" "több forrásból".. Mi ez ufológia? Valami videó?
Nannyó
2016. október 19. 18:00
Tény, hogy ez a hír sokkal fontosabb. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!