Origo: A Class FM új tulajdonosa vette meg az Indexet

2016. június 27. 21:05

Még a múlt héten megvette az Indexet kiadó CEMP-et John Michael McNutt – értesült az Origo. Ő vásárolta meg még májusban a Simicska Lajos és Nyerges Zsolt érdekeltségébe tartozó a Class FM-et. Az Origo szerint a mostani üzlet hátterében Simicska lehet.

2016. június 27. 21:05

Az Origo úgy értesült, hogy a múlt héten megvette az Index kiadóját John Michael McNutt, a Sláger Rádió Zrt. korábbi vezetője. Korábban McNutt vette meg a Simicska Lajos és Nyerges Zsolt érdekeltségébe tartozó Class FM-et: az Origo szerint a mostani üzlet hátterében is Simicska állhat.

A portál szerint Simicskáék már a Class FM eladásakor olyan embernek akarták juttatni a céget, akivel jó viszonyban vannak, McNutt ezért ideális partner lehetett, hogy az Indexet is megvásárolja. Korábban a sajtó arról írt, hogy Simicskának opciós szerződése van Spéderrel, és ennek révén akarja megvásárolni az Indexet.

McNutt egyébként korábban a Sláger Rádió vezetőjeként az államot és a Class FM-et is perelte a frekvenciapályázatok miatt.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabor7th
2016. augusztus 16. 15:36
Indexnek hatalma van... Láttam már olyat, hogy beállított egy embert egy irányba aztán mindenféle következetesség nélkül amikor azt akarta Index ment az ellentetjébe. A külömbség az volt, hogy más kormány volt. Veszélyes az újságírás.
paraklétosz
2016. augusztus 05. 14:30
Az Origó indexszel. Minden esetre, jó ideje senki nem oligarcházik. Egy spermabankárt még sem illik leoligarcházni.
*ufó*
2016. július 06. 11:49
--De az index egy rakás szar blogot képes életben tartani, pl. a Kettős Mérce nevű szart.-- Páran a Mándinerre is így találtak reá, az ún. blogketrecből - de ne zavarjon, bébi. Dream On by Aerosmith lyrics https://www.youtube.com/watch?v=hHRNSeuvzlM
Tintamin
2016. június 28. 17:51
Az éjjel nem érhet véget:))) Hiába, Viktor megmondta: a teljes sajtót (párt)állami ernyő alá kell terelni, és akkor megvalósul az illiberális demokrácia. Még várni kell vele, sajnos, de meg fogják oldani, hogy a bolsevizmus teljes erejével tombolhasson ebben az ostoba, tolvaj országban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!