Balázs a TV2-söknek: Ez csak egy rossz álom, tartsatok ki!

2016. március 31. 08:13

Az elmúlt év legjobb férfi műsorvezetőjének választott, egyébként az RTL Klubnál dolgozó Sebestyén Balázs köszönőbeszédében TV2-s kollégáinak is üzent a Televíziós Újságírók Díjának szerdai átadóünnepségén. Balázs amellett, hogy saját csatornáját dicsérte, a konkurens TV2-ről azt mondta: drukkol nekik, hogy az, ami most a csatornánál folyik, csak egy rossz álom legyen, ami el fog múlni, ezért tartsanak ki.

2016. március 31. 08:13

Az idén már tíz kategóriában osztották ki az elmúlt év legjobb hazai televíziós teljesítményeit elismerő Televíziós Újságírók Díját. A szakmédia szavazatai alapján díjazott produkciók, illetve személyiségek névsorát szerda este a Pesti Vigadóban tartott gálán hirdették ki. A zsűri szavazatai alapján a legjobb női műsorvezető ezúttal is Ördög Nóra lett, a legjobb férfi műsorvezetőnek Sebestyén Balázst választották.

Utóbbi a Blikk szerint nem mindennapi köszönőbeszédet mondott: „Köszönöm szépen az RTL-nek, hogy hagynak dolgozni. Úgy látszik, hogy egyre magányosabb kis szigetecske vagyunk így a hazai médiapartvonalon, nem szólnak bele abba, hogy milyen televíziót kell készíteni. Én nagyon drukkolok a TV2-nek, hogy ez csak egy rossz álom, és előbb-utóbb el fog múlni, csak tartsatok ki, jó?” – mondta a műsorvezető, akit a lap tudósítása szerint vastapssal jutalmazott a közönség. Hajós András, a díjátadó házigazdája meg is jegyezte: először mondott valami fontosat Balázs.

Ők voltak a további díjazottak

A magyar sorozatok közül a Aranyélet (HBO) kapta az elismerést. A legjobb színésznő az Aranyéletben játszó Ónodi Eszter, míg a legjobb színész a Válótársakban játszó Scherer Péter lett. A vetélkedők között a Maradj talpon! (Duna), a nagyszabású showműsor kategóriában a Sztárban sztár (TV2) nyerte el az elismerést. A legjobb comedy show a Gyertek át szombat este! (RTL Klub) lett, a talkshow-k közül az Összezárva Friderikusszal (TV2) kapta a díjat, míg a reality kategóriában a Szelfit (RTLII) díjazták. 

A Televíziós Újságírók Díja 2014-es alapítása óta a hazai televíziós szakma rangos értékmérőjévé lett. Az idén is tíz szak- és hírmédium (Epizód magazin, 24.hu, Hír7, Index-Comment:com, Médiapiac, Origo, SorozatJunkie, SorozatWiki, Színes RTV, Tvr-hét) szavazata alapján dőlt el, melyek az elmúlt év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményei. Az elismerés – amelynek célja, hogy pozitív visszajelzést adjon a színvonalas hazai szórakoztató műsoroknak és azok készítőinek – új kategóriákkal bővült. Külön kategóriában szerepel a comedy show és a talkshow, valamint elismerték a legjobb reality-t is.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2017. január 05. 22:31
Még szerencse hogy csak ti 50 - nézitek!
káli
2017. január 05. 22:31
Elolvastam a hozzászólásokat,olyanok akiknek csak annyi a teljesítménye hogy él,fikáznak valakit aki elért valamit!
Anti Komcsi
2016. december 26. 17:32
Tartsatok ki! A gagyi RTL csak egy rossz álom, vége lesz, el fog múlni.
Anti Komcsi
2016. december 26. 17:32
Tartsatok ki! A gagyi RTL csak egy rossz álom, vége lesz, el fog múlni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!