Idén sem lesz karácsony Kevin nélkül

2015. december 14. 10:28

Tavaly előtt nem volt, tavaly viszont már külön videóval promózták, hogy lesz Reszkessetek, betörők! karácsonykor az RTL Klubon. És ez idén sem lesz másképp.

2015. december 14. 10:28

Kolosi Péter fellibbentette a fátylat, és kiderült: idén is lesz karácsonykor Reszkessetek, betörők! az RTL Klubon.

Tavaly is külön promóvideóban jelentették be, hogy leadják az egyik legnépszerűbb karácsonyi filmet. Az egész ügy előzménye, hogy tavalyelőtt nem adta le egyik csatorna sem a Reszkessetek, betörők!-et karácsonykor, ami nagy felháborodást váltott ki.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2015. december 14. 17:56
Kimondta hogy ez a szar a legnépszerűbb film? Én például utálom.
berzsian56
2015. december 14. 17:13
Csak a jóisten tudja miért, de a Magyar Rádió irodalmi műsoraiban ,így karácsony közeledtével egy ötvenhat Moszkva szemével című rádiójáték megy, több részben. Nem is lehet ennél aktuálisabb, talán csak a Jákob rabbi kalandjai, amit az elmúlt években legkesesebb hússzor játszott, s nyomott le a torkunkon a televízió. Fogalmam nincs kinek akartak kedveskedni ezzel az ötvenhatos müsorral, talán hanukára, talán egy szenteste előzetesnek, vagy csak egy AVH-s megemlékezésnek szánták. Jókor. Jó időben. Még szerencse, hogy nem egy holokausztmegemlékezést kell végignéznem szentestén a keresztúti ájtatosság helyett. Ki tudja annak is eljön az ideje. Jövőre vagy ők, vagy a müezzin hív éféli misére. Még szerencse, hogy van választásom.
cutcopy
2015. december 14. 17:02
Az RTLklub újabb karácsonyi betörési kísérlete..
smarton
2015. december 14. 17:02
Látom, mindenki hasonlóan gondolkodik erről a borzalmas, ízléstelen filmről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!