Facebook-megosztás miatt rabosítottak 17 embert

2015. november 30. 12:19

Siófok korábbi fideszes polgármestere tett feljelentést egy Facebook-poszt miatt; az ügyben 17 olyan embert rabosítottak, aki megosztotta a posztot.

2015. november 30. 12:19

Rabosítottak 17 embert, akik megosztottak egy olyan posztot a Facebookon, amelyben az előző, még a fideszes Balázs Árpád által vezetett siófoki önkormányzat ingatlaneladásait bírálta. A poszt miatt maga a volt polgármester tett feljelentést.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lantose70
2020. május 14. 17:40
Nagyon helyes, így kell bánni a kommunistákkal. Majd megtanulják. Legközelebb gondolom verés is jár majd. Vagy vagyonelkobzás. Esetleg tudom javasolni a gyerekeik kirúgását az iskolából. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Éljen Orbán Viktor!
Fer70
2020. május 14. 17:40
Nos kedves fröcsögő és/vagy társalgó mandisok! Szíveskedjetek ezt megnézni és máris kiderül, hogy mi a csúsztatás, ferdítés. Mert van benne, sajnos. Szóval a valóság: http://rtl.hu/rtlklub/hirek/tasz-kritikus-hangokat-akarnak-elhallgattatni Ennyi.
Pinter68
2016. január 29. 00:07
És hol van itt szó lefolytatott bírósági eljárásról, te húgyagyú kretén?? Anélkül ugyanis egy jogállamban nem szokás kijelenteni, hogy a vád megállja a helyét, te baromarcú. Ilyen pitiáner ügyben pedig aránytalanul eltúlzott eljárás egy gyanúsítás miatt rabosítani. Hacsak nem a megfélemlítés a cél.
Mindjárt
2015. december 11. 19:56
Remélem, hohy ez a perverz, mocskos, anyázó kretén nem képviseli a tisztességes magyr fidesz pártolókat, csak a zsideszbolsi patkányokat mert ha ez lenne a Fidesz nívó akkor nagyon mocskosak vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!