Prostituáltakhoz járó politikusról kérdezi Pintér Sándort az Együtt

2015. október 09. 10:20

Szelényi Zsuzsanna a Direkt36 cikke kapcsán arra kíváncsi a belügyminisztertől: van-e a rendőrségi gyakorlatban bármilyen szabály, utasítás vagy egyedi döntés, ami miatt egyes esetekben nem foglalkoznak prostitúció gyanújába keveredett politikusokkal?

2015. október 09. 10:20

Szelényi Zsuzsanna, az Együtt politikusa, független országgyűlési képviselő írásbeli kérdést intézett Pintér Sándor belügyminiszterhez. Azt kérdezte, „van-e a rendőrségi gyakorlatban bármilyen szabály, utasítás vagy egyedi döntés, ami miatt egyes esetekben nem foglalkoznak prostitúció gyanújába keveredett politikusokkal?”. 

A párt pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a képviselő emlékeztetett, hogy a Direkt36 hírportál nyomozati iratokra hivatkozva azt írta, országgyűlési képviselők rendszeresen vásároltak szexuális szolgáltatásokat, és bár az igénybevevők személyazonosságára általában kíváncsi volt a rendőrség, a botrányban érintett politikusokat figyelmen kívül hagyták. 

Szelényi Zsuzsanna úgy fogalmazott, hogy a prostitúció az emberkereskedelem egy formája, ezért az igénybe vétele közéleti szereplők számára különösképpen nem engedhető meg, emellett az ilyen ügybe keveredő politikus zsarolhatóvá válik, így nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet.

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2015. október 09. 14:46
A rendőrség nem gardedám!(likőr) Tisztelt Szelényi Zsuzsa!A politika nem a kurvák gondja-mondta volt egy reformkori politikus, mikor a nemzetes asszonyimék arról pletykáltak társalgóikban, hogy : sutyuru-mutyuru... Máskülönben Önnek is azt tudom mondani, hogy senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy a micsodáját a kicsoda micsodájával hogyan viszonyítja...Ezt úgy hívjuk, hogy MAGÁNÉLETI SZABADSÁGI JOG! Ön egy jogtipró!Képzelje, ifjabb koromban én sem mentem el AZ IFJÚSÁGI SZERVEZET gyülésére, hanem "máshol"/igaz nem fizetős helyen.../ voltam. Mecsoda különbség!
Tintamin
2015. október 09. 14:32
Rogántóni az V. kerületbe jár, Lázár meg Zürichbe viszi a fiú/lánybarátait. Állampénzből, természetesen. Megérdemlik, mert annyira sokat dolgoznak értünk ezek a szegény, jámbor emberek.
pollip
2015. október 09. 13:21
Szelényit érdekli a politikusok szexuális szokásai. Ugyan elég gáz, de ha ennyire nem bír magával, kérdezze meg őket személyesen:-))))
tango47
2015. október 09. 13:04
"...ami miatt egyes esetekben nem foglalkoznak prostitúció gyanújába keveredett politikusokkal?”. Ez a némber EGY kérdést sem tud megfogalmazni úgy, hogy egyértelmű legyen? A kérdése szerint olyan politikusokat keres, akik pénzért kínálják bájaikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!