Online/mobil rádiót indít Péter Anna, Lövenberg Balázs és Gazda Albert

2015. október 19. 15:22

Gasztróval, pszichológiával, állatokkal, közélettel és magyar focival foglalkozó műsorokkal indít Kaszt néven online/mobil rádiót Péter Anna, Lövenberg Balázs és Gazda Albert.

2015. október 19. 15:22

Kaszt néven indít online/mobil rádiót Péter Anna, Lövenberg Balázs és Gazda Albert – írja a Kreatív. A rádió öt műsorral indul, ezek közül a Malackaraj gasztróval, a Pannon Pszicho mindennapi pszichológiával, a Kutyák és lovak állatokkal, a Három kérdés közélettel a Tétlen les pedig a magyar focival foglalkozik. A rádió nem sugároz folyamatosan, hanem minden műsor nagyjából hetente jelentkezik egy új résszel – írja a Kreatív.

Lövenberg Balázs elmondta: az ötlet tőle jött, piaci rést látott és lehetőséget arra, hogy olyat csináljon, amit ő is szeretne hallgatni. „Mindenki potenciális hallgató, aki jelenleg rádiót vagy zenét hallgat unaloműzőnek, mert a rádió idegesítő tud lenni, a zene meg néha unalmas” – mondta.

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. november 12. 07:41
A zsír összeköt..
fogd a pénzt és kuss
2015. október 22. 07:39
gazda albert neve garancia a bukásra :-))) még a szili kell oda, úgy sincs munkája
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!