Ez volt a baloldal legnagyobb október 23-i tüntetése

2015. október 23. 23:01

Vagy a hangosítás nem működött, vagy a beszéd volt unalmas, vagy a szónokot nem lehetett érteni: a baloldali Új Magyar Köztársaság nevű szervezet által rendezett október 23-i demonstrációjáról a legtöbb, amit el lehet mondani, az az, hogy legalább volt.

2015. október 23. 23:01

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2015. október 26. 05:35
Mint ahogy Orbán sosem ódzkodott - érthető módon - a "baloldaltól". Orbán a baloldallal így is mindig jó kapcsolatot ápol! Az ügynöklisták nem nyilvánosak (Simicskától tudjuk miért: személyes érintettség miatt is, meghát ugye a fidesz frakció 3/4- e besúgó, ávós vagy komcsi volt...), az elszámoltatás meg csak vicc volt, már a plakáton is. Orbán saját maga is liberális, pártja is rohad a liberális fertőben.
Sujkos
2015. október 25. 13:59
Tíz éves forma koromban "színházi előadásra" mentem. Pár, nálam egy-két évvel idősebb gyerek csapatta a szomszéd udvarban. A porolóra kartont akasztottak - az volt a függöny. Mögüle léptek elő a művészek, és Anyám tyúkját szavaltak, meg Nyuszi ül a fűbent fütyültek, és botokkal hadonásztak vívás gyanánt. Ez jutott most az eszembe.
crydog
2015. október 25. 11:09
nekem a Hammer tetszett legjobban..pedig "elvileg" szociológus..- és az sem véletlen hogy milyen sziven...színvonalon vagánkodik az ember, mert ez nem színvonal, szerintem.. rock'n roll.._ yee ezzel egyetértak Freikén ez tényleg se színvonal,se "vagánkodás"..de legalább a zongorista gyerekkel elszívtatok egy spanglit. Amúgy a balodali arcok csak most butultak le ennyire vagy ez ott is a génkészlet alja..?
tunde04
2015. október 25. 08:36
a szánalmas kategóriának is vannak fokozatai! egy bizonyos szint alá is lehet még menni. most erre láttunk ismét egy példát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!