Propaganda? Mi kerül be a nemzetközi hírekbe a migránsokról, és mi nem?

2015. szeptember 13. 17:37

Már negyedmillióan látták azt a videót, amely a BBC és a CNN által leadott, migránsokkal kapcsolatos felvételeket hasonlítja össze általuk be nem mutatott képsorokkal.

2015. szeptember 13. 17:37

Olvasónk ajánlotta figyelmünkbe a YouTube-on azt az összevágott videót, amely egymás mellett be olyan felvételeket, amelyek a BBC és a CNN műsorán megjelentek, és olyanokat, amelyek nem. Az anyagot megosztó felhasználó arra próbál rávilágítani, hogy a nyugati sajtó pozitívabb színben, és kizárólag áldozat szerepben próbálja feltüntetni a bevándorlókat. 

A videóban helyet kaptak olyan képsorok is, amelyek bemutatják, amint migránsok követ dobálnak, erőszakkal veszik el az élelmiszer-adományokat, vagy éppen a visszautasítják és sínekre borítják a rendőröktől kapott ásványvizes palackokat. Némely bejátszás alá hatásos zenét is kevertek.

Szintén szerepel a bemutatott példák között annak a férfinak az esete, aki a bicskei vasútállomáson a sínekre rántotta feleségét és kisgyermekét. Ezt több külföldi sajtótermék úgy mutatta be, mintha a rendőrök bántalmazták volna őket, miközben a férj a testével védi a családot – valójában a rendőrök siettek a nő és a gyerek segítségére.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2016. augusztus 15. 11:26
Olvassátok a kommenteket: egyetlen "magyar" balliberális fasztól eltekintve, mindenki Orbán mellett. Dél-Afrikától, Indián át Svédországig és a V4 országokig, mindenki őt szeretné miniszterelnöknek. Ez itt kérem a nép hangja. A föld népének hangja. Nem a Zsindex, nem a 444, nem a Népszabó, nem a jereváni rádió. https://www.youtube.com/watch?v=W9N-JAUpc3Q
tango47
2016. január 26. 18:44
Hazudnak reggel, délben, este, éjszaka. Hol hazugság van, ott hazugság van! (Bocsánat Illyéstől)- Ez a liberális média.
Kanóc
2015. október 10. 00:09
Majd ha lesz szusszanásnyi idő, egy kemény jogászcsapat ráállhatna az ügyre és szénné perelni ezeket a geciket. valszeg meglesz hozzá a társadalmi támogatottság is. A libernyákok meg végképp mennek a levesbe.
packó_
2015. október 10. 00:09
Na, ma is nőtt az antiszemitizmus. Ennyi antiszemita hozzászólást! NEM IS ÉRTEM, MIÉRT... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!