Kórházakat is elöntött az árvíz

2015. augusztus 18. 10:39

A nagy mennyiségű csapadék nem csak a közlekedést nehezítette meg, két helyen a kórházi ellátást is jelentősen akadályozza. A főváros egész területén áramellátási problémákat is okozott a hétfői viharos esőzés.

2015. augusztus 18. 10:39

Akadozik az egészségügyi ellátás Budapesten: az Origo értesülése szerint az Uzsoki és a volt MÁV-kórház sem fogad betegeket a hétfői özönvíz miatt. 

Az Uzsoki Utcai Kórház titkárságától úgy tudjuk, jelenleg is szivattyúzzák a vizet, fokról fokra szerzik vissza az elöntött épületrészeket. 

Nem kímélte az özönvíz az egykor MÁV-kórházként ismert MH Egészségügyi központot sem: értesüléseink szerint az áradat betört a pincébe és a liftaknába, ezért a betegfelvétel mellett ideiglenesen leállt az épületen belüli betegszállítás is. 

Jelenleg szivattyúzzák az elöntött helyiségeket, a helyzet lassan normalizálódik a kórházban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!