Nem adja vissza az önkormányzati lakást a jászberényi polgármester

2015. június 12. 11:17

Szabó Tamás ellenzéki képviselők kérdésre úgy reagált: nem mond le, és nem is adja vissza azt a lakást, amit egy család elől nyert el a saját pályázatán.

2015. június 12. 11:17

Nem tervezi sem a lemondását, sem a lakás visszaadását Szabó Tamás jászberényi polgármester, aki a saját maga által kiírt pályázaton nyerte el az önkormányzati lakás 5 éves bérleti szerződését egy három gyermekes család elől azzal, hogy eggyel több havi kauciót ígért. A családapa szerint teljesen mindegy, hogy mennyi kauciót ajánlottak volna fel, a polgármester mindenképpen feléjük tudott volna licitálni.

Összesen 230 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. június 13. 09:31
Hogy lehet védeni egy ilyen mocskos, tolvaj gazembert? Ha ez a mocsok egy jobbikos polgármester lenne akkor a jobbikosok követelnék, hogy huzzon el a búsba. Azt tanácsolom a fideszes beíróknak, hogy ne nagyon ugráljanak mert egy ekkora gazemberséget nem engedheti meg a Fidesz vezetősége és hamarosan következmények lesznek. Ha most véditek akkor később még nagyobb lessz a pofára esés.
Mindjárt
2015. június 13. 09:18
Remélem nincs olyan elvakult ember aki nem undorodik egy ilyen mocskos, tolvaj gazembertől.
Toledo
2015. június 13. 07:53
Gusztustalan ,undorító, gyomorkiforgato,amit ezen eset kapcsán Szabó Tamás és az őt védeni akaró likud-testvérek művelnek!Szabó Tamásnak nem illett volna indulnia egy három gyerekes családdal szemben ezen a pályázaton! Anyagilag ő ilyenre nincsen rászorulva!Legalább a Berényiek most rájöhettek ,hogy kiket választottak meg!Gátlástalan, erkölcsileg errodálódott hulladékok!Remélem 2018-ban beérik ennek a gyümölcse!
Quet
2015. június 12. 20:37
"Arra érdemesebb fél" hát mondjuk ez is szubjektív, hogy ki érdemesebb. De az tény, hogy egy röhejes ügy ez az egész! Miért nem vette bérbe csöndben a polgármester, miért kellett a mézesmadzagot elhúzni, magát pedig lejáratni, hogy mindenki lássa, egy szívtelen, önző, haszonleső politikusfajzat. Szinte hihetetlen, hogy a polgármester mellett csak egy további pályázó volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!