Farkasházy: Churchill is összefogott Sztálinnal

2015. június 14. 09:44

Az összefogás, a koalíció nem arról szól, hogy egyetértünk. Valami ellen összefogunk, csinálunk egy demokratikus rendszert, aztán szétmegyünk – mondta Farkasházy Tivadar, a szárszói találkozó házigazdája.

2015. június 14. 09:44

Egy csomó embert azért hívok, mert már nem hívják sehová” – árulta el Farkasházy Tivadar az Indexnek az általa rendezett, e hétvégén tartott szárszói találkozón. „Az összefogás, a koalíció nem arról szól, hogy egyetértünk. Valami ellen összefogunk, csinálunk egy demokratikus rendszert, aztán szétmegyünk” – mondta a humorista.

Lukács Zoltán a Horn-kormány időszaka iránt érzett nosztalgiájáról vallott az Index stábjának: „Horn Gyula irányába kell visszamenni, de nem azt mondta senki, hogy Horn Gyulát kell visszahozni.

Összesen 344 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. június 15. 14:46
Tivi bácsi, milyen jó név lenne neked a Farkasházy Csörcsil, Mimi meg Mimiházy Csörcsilné lenne.
alex.leopardi
2015. június 15. 13:59
nem ismerem Önt de a hozzászólása nagyon tetszett
Bokros Birka
2015. június 15. 12:54
Teddy maci a szovjet kommunisták is összefogtak a német nemzet szocialistákkal Hitler és Sztálin szövetségesek voltak Európa újra felosztásában. Valami hasonló készül most ott felétek szélső balliberális oldalon. Demokratikus rendszeretekből nekem elég volt annyi jut eszembe belőle, hogy Soros rabboninak átjátszottátok az országot, hazudtatok reggel, délben meg este sukorói póker proletárok.
Senye Péter
2015. június 15. 10:44
Persze összefogtok, hogy megbuktassátok a kormányt. Aztán megtesztek valakit kormányfőnek, akinek a pártja nem ért el számottevő sikert egy választáson sem, gondolván, hogy pár hónap múlva úgyis megbukik. Volt már ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!