Új roamingdíjakat vezetnek be a mobilszolgáltatók

2015. május 04. 19:30

Mindhárom nagy magyarországi mobilszolgáltató átalakítja roaming-díjszabását: a Telekom hétfőn közölte, hogy új roaming-kedvezményeket, egyes csomagoknál díjmentes szolgáltatást vezetett be, a Vodafone már korábban bejelentette, hogy egyes csomagoknál eltörli a roaming-díjakat, és a Telenor is a roaming-díjszabásának átalakítását tervezi.

2015. május 04. 19:30

A Vodafone április elsején jelentette be, hogy aznaptól eltörli az európai roaming-díjakat az új lakossági és üzleti korlátlan Red csomagjainál. A Telekom hétfői közleménye szerint 2015. május 1-jétől új roaming-kedvezményeket és -ajánlatokat vezettek be. A lakossági ügyfelek számára kínált legnagyobb, korlátlan belföldi beszélgetést kínáló díjcsomag mellé például díjmentes roaming telefonálást (hívásindítást és fogadást) és üzenetküldést biztosít a hazai és azon EU országok hívószámainak irányába, ahol az ügyfél éppen tartózkodik, roamingol. A Telenor is azt közölte az MTI érdeklődésére, hogy átalakítja romaing-díjszabását, és hamarosan megjelenik az új ajánlatokkal.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. május 16. 17:08
Örüljek, hogy a tolvaj ezentúl nem lop meg.
Brókerkormány
2015. május 07. 16:22
anegy [Hozzászóló kiszűrése] 2015. május 5. 11:31 @Brókerkormány a keményen dolgozó kisembernek is van annyi esze, hogy flottába vigye a telefonszámát és 7 Ft legyen a tarifa! rosszindulatú tudatlan idióta vagy! Szerintem meg te vagy idióta A szolgáltatók már rég megszüntették volna a prepaid csomagokat ha senki se venné De annyi van belőlük hogy nem fér el a zinterneten
Brókerkormány
2015. május 07. 16:21
anegy 2015. május 5. 11:31 @Brókerkormány a keményen dolgozó kisembernek is van annyi esze, hogy flottába vigye a telefonszámát és 7 Ft legyen a tarifa! rosszindulatú tudatlan idióta vagy! Akiket ismerek, azoknak a 80% prepaid feltöltéses mobilos Nekik 25-40+Ft között van 1 perc, perc alapon Akkor ki is az idióta?
anegy_
2015. május 05. 13:31
a keményen dolgozó kisembernek is van annyi esze, hogy flottába vigye a telefonszámát és 7 Ft legyen a tarifa! rosszindulatú tudatlan idióta vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!