Olasz maffiózót fogtak Nagylaknál

2015. május 26. 16:18

Gyanús lett egy olasz férfi a nagylaki határátkelőnél: kiderült, hogy európai elfogatóparancs van ellene. A negyvenéves férfi szervezett bűnözői csoportokkal állt kapcsolatban. A magyar rendőrök a férfit őrizetbe vették, és felvették a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

2015. május 26. 16:18

Körözött olasz bűnözőt fogtak el a magyar rendőrök a nagylaki határátkelőhelyen hétfőn – erősítette meg az olasz sajtó értesüléseit a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-nek. Szenti Szabolcs közölte, a nagylaki határátkelőhelyen hétfő reggel elfogtak egy negyvenéves, olasz állampolgárságú férfit, aki ellen hazája hatósága európai elfogatóparancsot bocsátott ki. A magyar rendőrök a férfit őrizetbe vették, és felvették a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal – tudatta a szóvivő.

Olasz sajtóértesülések szerint a hatóságok elől menekülő férfi, aki szervezett bűnözői csoportokkal állt kapcsolatban, hamis okmányokkal próbálta átlépni a határt, de a rendőröknek gyanússá váltak a dokumentumok. A körözött férfit előbb a nyakán található tetoválás, majd ujjlenyomatai alapján azonosították.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neumagone
2015. május 27. 07:46
EuZ a digó lófasz valamelyik kormánypárti, vagy ellenzéki képviselőhöz képest.
f.judit
2015. május 27. 07:44
Annak a TOTÓ fogadási csalónak több esze volt,kímcstárjegyet vett
sersem4
2015. május 26. 16:26
Kevesebb pénze lehetett egész bűnőzői karrierje alatt,mint egy magyar önkormis jegyzőnek valami kisvárosban,valamint kevesebb nyugdijast bántalmazhatott életében,mint Habony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!