Gyanús amerikai út miatt vizsgálódnak Siófokon

2015. április 02. 09:47

Két embert négy napra hívtak Kaliforniába: a volt siófoki városvezető kilencet vitt két hétre. Az új polgármester szerint visszaélések történtek, a régi városatya tagad.

2015. április 02. 09:47

Siófok új polgármestere, a független Lengyel Róbert kezdte el vizsgálni a korábbi városvezető 2011-es kaliforniai utazását. A fideszes Balázs Árpád meghívása két személyre és négy napra szólt, ehelyett kilencen mentek két hétre. Balázs szerint a családtagok kifizették az utazást, és nem vettek fel napi- illetve élelmezési díjat. Lengyel elmondása szerint viszont vannak pénzügyi visszaélések az utazás körül, ezért hűtlen kezelés miatt feljelentést is tett. A volt kormánypárti városvezető szerint csak saját sikertelenségéről akarja elterelni a figyelmet a városvezetés.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2015. április 02. 23:57
Klímakonferencia... ragályos
csuka
2015. április 02. 16:08
Csaló FIDESZES polgármester: "KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁSÉRT ÍTÉLTÉK EL SARKAD FIDESZES POLGÁRMESTERÉT Mokán István sarkadi polgármestert is jogerősen elítélték költségvetési csalásért, élettársa fél év felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A nol.hu információi szerint a Gyulai Törvényszék szerdán jogerősen hárommillió forint pénzbüntetésre ítélte Mokánt Istvánt, Sarkad fideszes polgármesterét költségvetési csalás bűncselekménye miatt. A politikus nem szerénykedett, még alpolgármesterként minden probléma nélkül folyósított lakásfenntartási támogatást a vele akkor közös háztartásban élő élettársának, aki meghamisította a saját jövedelmi adatait, így még jogtalanul rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt. Mokánt korábban kétmillió forint pénzbüntetésre ítélte első fokon a Gyulai Járásbíróság. Ezt az összeget emelte föl a Gyulai Törvényszék 3 millió forintra. Élettársát korábban 1 év felfüggesztett börtönre ítélték, ezt a büntetést 6 hónapra mérsékelte a Gyulai Törvényszék. Az ítélet mindkét vádlott esetében jogerős. Mokán korábban az alpolgármesteri tisztséget töltötte be Sarkadon. 2014-ben a Fidesz színeiben választották Sarkad város polgármesterévé. Súlyosbító körülményként értékelte a bíróság, hogy Mokán a közmegbízatását felhasználva követte el a költségvetési csalást." alfahir.hu
pollip
2015. április 02. 14:28
Nagyon jó, hogy feljelentést tett, így kiderülhet az igazság. Bizonyára könnyű bizonyítani, ha valaki saját maga fizette az utat.
yanoo
2015. április 02. 13:49
" A fideszes Balázs Árpád meghívása két személyre és négy napra szólt, ehelyett kilencen mentek két hétre." Lássátok meg a pozitívumot is.Siófoknak volt két jó hete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!