Így tüntettek vasárnap Orbán ellen

2015. február 02. 08:17

A tegnapi tüntetésen Vajda Zoltán elmondta: nem akarják az elmúlt huszonöt évet eltörölni, csak tanulni akarnak a múlt hibáiból.

2015. február 02. 08:17

Tört németséggel üzentek Angela Merkelnek a vasárnapi tüntetés résztvevői. Gulyás Balázs hamis drága táskát lóbálva beszélt Rogán Antalról. Kész Zoltán, a baloldali pártok veszprémi jelöltje a veszprémi választás fontosságáról beszélt, Székely Sándor, a Szolidaritás vezetője pedig arról beszélt: ettől a kormánytól semmi jót nem lehet várni.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2015. február 02. 19:07
Köztársaságot követelnek , ahol a kormányt szabad választáson választják meg. Na most szerintük ez eddig ebben az országban hogy történt lükők??
GV0917
2015. február 02. 16:23
Tanulni akarnak az "elmúlt huszonöt évből"? De akkor miért nem gyakorolnak önkritikát? Vagy nem tudják, hogy Rákosi elvtárs szerint a pártépítés alapköve?(Azért, hogy az ellenséget könnyebben lehessen leleplezni!Mondják meg saját magukról, hogy ők anarchko-liber -szocik!) Avagy egyszerűen csak úgy, mint Tappancs elvtárs egyszerűen,a bogozanyüzögei "Setét Lajos"tsz elnöke: "Eltársak! Aztat mondják, gyakoroljunk önkritikát! Hát mán régen gyakoroljuk, osztán megállapíthassuk, hogy vannak még hibáink, de az eredményeink is elrettentőek! Gyenge kezdés után alaposan visszaestünk!
cutcopy
2015. február 02. 12:57
Egy ilyen tüntetésnek csak akkor lenne tízmilliós költsége ha ilyen félmilliós divattáskákkal aggatnánk tele a színpadot - mondja és meglóbál egy félmilliós divattáskát a barma, azaz már is félmillió mínusz.. )
apoa
2015. február 02. 12:41
Nagyon elégedetlenek lehetnek a CIA-nál. Márciusra valami több kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!