Autó hajtott Csopak egyik jelképének

2015. február 23. 20:37

Nekihajtott egy férfi a csopaki vízikeréknek, ami ennek következtében javíthatatlanul megrongálódott. A helyiek szerint a férfi mindezt azért tette, mert nem tetszett neki az alkotás.

2015. február 23. 20:37

Rongálás miatt indítottak eljárást egy 29 éves férfi ellen, aki autójával nekihajtott a Csopak egyik jelképének számító fából készült vízikeréknek. A helyiek szerint az elkövető azért mehetett neki a szobornak, mert nem tetszett neki, ennek korábban többször is hangot adott. 

A férfi az RTL Klubnak nem akart nyilatkozni, az édesapja szerint viszont inkább műszaki hiba miatt történhetett az eset. Utóbbit némileg árnyalja, hogy az RTL Klub felvétele szerint a vízikerék azon része, aminek nekiment az autó, egy park felé néz. A polgármester is azt magyarázta a riportban, hogy a férfi még vissza is tolatott, mielőtt nekiment volna a szobornak.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProfWilliam
2015. február 24. 16:07
Nekem ha valami nem tetszik csúnyán nézek rá és az orom alatt mormogok. Hát igen. Nincs mindenkinek egy szabad autója, hogy kreatív módon kifejezze a nemtetszését.
thymian
2015. február 24. 00:03
Ez közveszélyes. Mi van, ha legközelebb egy másik kocsinak hajt neki, mert nem tetszik a formája? Remélem a jogsiját is bevonják.
sersem4
2015. február 23. 23:39
Jól megvalositotta önmagát a hülyéje. Biztos kihúzza a pupos hátát,mikor legközelebb betér egy málnaszörpre a helyi ivóba,aminek berúgja az ajtaját,mint valami western hős. Az ember,aki elintézte a malomkereket... Anyám! Inkább himezni tanult volna auróvezetés helyett.
Fakutya Vigyora
2015. február 23. 22:58
Ki ez a barom állat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!