Rendőri védelmet kap Rikárdó és családja

2015. január 08. 12:56

Egyetlenegy gyereket sem lehet megbélyegezni, szülessen akár a Rózsadombra vagy Makóra – mondta Lázár János.

2015. január 08. 12:56

A TV2 beszámol arról: Lázár János szerint egyetlenegy gyereket sem lehet megbélyegezni, szülessen akár a Rózsadombra vagy Makóra. Makó polgármestere rendőri felügyeletet rendelt el az év első babájaként született Rikárdónak és családjának, miután Novák Előd jobbikos képviselő cigányozásra használta fel az újszülött történetét.

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2015. január 08. 21:39
Gyf kormányzása alatt történtek furcsa dolgok,cikkeztek is róla.Cigány családok gyerekeit beadták állami gondozásba ,majd a családok rokon szomszédjai állami gondozásból kivették a gyerekeket állami támogatás havi gyerekenként 85 ezer forint állami támogatást kaptak.Közben az állami gondozásban lévő gyerekek otthon laktak nem szomszédban lévő rokon nevelőknél,szóval az államot jól megfejték gyerekenként 85 ezer forinttal havonta.Közben a rokon nevelő és a szülők felezték a pénzt ,munka nélkül jól meg éltek,na most lehet számolni volt aki 5-6 gyereket adott állami gondozásba ,éltek mint marci hevesen.
Eltünt
2015. január 08. 21:25
Tényleg hisztéria keltés ,ugyan ki támadná meg a szülőket a babát.Család pénzt nem kapott kézhez ,majd a baba eléri a 18 évet nagykorú lesz ő kapja kézhez a biztosítónál gyarapodott pénzt.
magnamater
2015. január 08. 21:19
Ezt komolyan gondolják?Ez a kisbaba csakugyan rendőri védelemre szorul? Ha ő, akkor a többi is, de nincs annyi rendőr, hogy mindet őrizni lehessen. Mit lehet hát tenni? Valamennyit fel kell rakni, szülőkkel együtt a Kanadába induló repülőkre,ott hatalmas lakatlan területek vannak, nem olyan régen ugyanis kiirtották az őslakosságot.De nem kell tőlük félni. azóta már mások-
Rockpapa
2015. január 08. 19:45
Megint egy túlreagalás,egy politikai hisztéria.Örültet hogy mi megy kishazánkban!!23 éves csajszi.Már ez a harmadik gyereke,a férjének munkája nincs.Nem a DK-s üvöltöző nyuggerek,az utraliberális kisfaszok,fogják ezt a családot eltartani ,hanem ÉN!!!!! az adófizető állampolgár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!