Lemajmozta az RTL Klub riporterét egy pécsi képviselő

2015. január 08. 09:58

A korábban hazaárulózó, sikkasztásért bűnsegédként elítélt Fodor Ibolya nem volt hajlandó válaszolni az RTL Klub riporterének, aki szerinte tehetségtelen majom.

2015. január 08. 09:58

Fodor Ibolya pécsi – jelenleg független, néhány hete azonban még fideszes – önkormányzati képviselő a Facebookon fenyegette meg az egyik közalkalmazottként dolgozó hozzászólót, hogy szól a főnökének, amiért az szerinte rágalmazott.

Ennek kapcsán kereste meg a képviselőt az RTL Klub riportere. Fodor először nem akart reagálni, majd magából kikelve kiosztotta a csatorna munkatársát, akit többek között tehetségtelen majomnak nevezett. A politikus rendőrt is hívott, de amíg a járőrök kiérkeztek, addig mégis reagált az ügyre az RTL Klubnak.

A rendőrök igazoltatták az RTL Klub stábját, de megállapították, hogy nem történt szabálysértés, mivel közterületen forgattak egy közszereplővel. 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2015. február 02. 01:20
Lehet hogy nem tévedett!? Milyen érdekes hogy az RTL-nek csak azóta fontosak a mutyigyanús ügyek mióta adózniuk kell?
balbako_
2015. január 14. 16:13
Viszont - és ez tény - majmok.
kispufi
2015. január 09. 12:12
hát igen, elsőre az vetődik fel kérdésként az emberben mindkét hölgyemény esetében, hogy a pszichiátriáról vagy az állatkertből szabadultak-e. ehhez képest majmozni merő báj.
Jason Bourne
2015. január 09. 08:14
Az RTL klub szerintem is tele van tehetségtelen majmokkal. Ez a szenátorasszony viszont vállalhatatlan ezzel a tegező proli stílussal. A cigányok perdolnak így a talponálló előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!