Csak mondom!

2014. december 13. 14:54

Ha az ezeréves államiságunkat nézzük, Goodfriendnek, meg persze az USA-nak is lenne mit tanulni tőlünk, ugyanis Amerika e tekintetben igen gyér tapasztalatokkal rendelkezik.

2014. december 13. 14:54
Sonyó

„Szeretném emlékeztetni az amerikai ügyvivőt, hogy országát Európából fedezték fel. Magyarország pedig Európa történelmi része. Elválaszthatatlan része.

Érdemes lenne ezt lassan előtérbe helyezni.

Ha az ezeréves államiságunkat nézzük, Goodfriendnek, meg persze az USA-nak is lenne mit tanulni tőlünk, ugyanis Amerika e tekintetben igen gyér tapasztalatokkal rendelkezik. Ha pedig azt is megvizsgáljuk, hogy a gyarmatosítástól kezdve az őslakosságuk, milyen változásokon mentek keresztül, akkor még az általuk hőn hangoztatott demokráciából is nullára vizsgáztak.

Hát kedves Goodfriend, ezekkel a háta mögött óvatosabb duhajkodásra inteném.”

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. december 13. 19:06
Európa szemete gyűlt ott össze. Ők alkották az ősatyákat. Az emberiség legnagyobb holokausztját az indiánok tervszerű kiirtását ez a csürhe végezte. Európában már a középkor felszámolta a rabszolgaságot ott még a XIX.században is volt. Jefferson alkotmánya úgy kezdődik "Minden ember egyenlő ...." 300 rabszolga uraként írta. Az 1960 as években még külön négereknek fenntartott vécék, boltok, buszok voltak. Most akkor miről akarnak kioktatni?
alex.leopardi
2014. december 13. 18:45
én haza szeretném tudni
zolka50.50
2014. december 13. 18:16
Az USA csak egy hátulgombolós nemzet, hogy klasszikust idézzek.
Adófizető
2014. december 13. 18:13
Ha a cikk elkövetője felébred a gond és észűző borozgatás után, akkor talán elgondolkodik azon, hogy a Kárpát-medencét fegyverrel elfoglaló eleink, a Dózsát tüzes trónon elégető akkori országvezetők, vagy éppen Szálasi szörnyű országlása ismeretében nagy hülyeség bármit is az USA szemére hányni a történelmi előzményekből. Maradt a mai helyzet. Hát abban bizony van mit a kormányunk szemére hányni. Ezen mit sem változtat az , hogy a CIA mit művelt, ami most nyilvánosságra került. Azzal Nekik kell szembenézni. A Vezér meg a mi életünket, és az országunk jó hírét teszi tönkre iszonyatos sebességgel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!