Tovább egyeztetnek a vasárnapi zárva tartásról

2014. november 13. 14:41

A kormány tovább egyeztet az érdekeltekkel a boltok vasárnapi zárva tartásáról, Glattfelder Béla szerint a többség a javaslat ellen van.

2014. november 13. 14:41

További egyeztetések várhatóak az üzletek vasárnapi zárva tartásáról – jelentette ki Glattfelder Béla, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságszabályozásért felelős államtitkár kedden Budapesten a szaktárcánál újságírók előtt, miután meghallgatta az érintettek – például a szakszervezetek, a boltokat üzemeltetők – véleményét a kérdésről.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. november 14. 10:02
Erről szól az egész! "Az biztos, hogy az én fejemben nincs olyan terv, hogy befolyásoljuk az emberek viselkedését, az emberek el tudják dönteni, mit csináljanak vasárnap" − mondta a miniszterelnök, aki szerint ez sokkal inkább gazdasági kérdés: az emberek kis boltokban vagy nagy boltokban költik-e el a pénzüket.
Man dinner
2014. november 14. 03:50
Tiltanám nőknek: több műszakos munkarend, 6 órán felüli munka. Férfiaknak: több mint két műszakos munkarend, 6 órán felüli munka. Elvileg a középosztály fele tartó, mindenképpen legtöbb embert magába foglaló osztály nem ér rá max. egy gyermekben gondolkodni, addig a munka nélkül szotyizgató már csak unalomból is porontyot potyogtat. Az asszonynak otthon a helye, és tisztelettel kell várja urát haza, a munkából.
Ángyán Páván
2014. november 13. 23:39
Most látni, hogy a magukat zöldnek mondó neofita természetbúvárok valójában teszkó- és plázatöltelék lófaszjankók. A bicigli azért kell nekik, hogy hamarabb érjenek oda az Ósanba, amikor árleszállitás van az LCD-osztályon.
=nessuno=
2014. november 13. 22:56
Állítsátok le vasárnaponként az Audit! Mennyi szerencsétlen melós három műszakban....hiába gőzölög otthon a húsleves... :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!