Az internetadón röhög a brit komikus

2014. november 03. 14:10

John Oliber showman HBO-s műsorában nem csak az internetadón csodálkoztak, de azon is, hogy sikeres volt az ellene szervezett tüntetés.

2014. november 03. 14:10

A magyar internetadóval foglalkozott műsorában a brit komikus, John Oliver. A műsorban röviden összefoglalták az internetadó elleni tüntetéseket. „Nehéz a tüntetőkkel vitatkozni, ha az az érvük, hogy próbáljunk felzárkózni Észtországhoz” – mondta Oliver, miután egy tüntetőt idéztek, aki azt mondta: Észtországban már ingyen van az internet. Ezután pár másodperc erejéig kitért a műsor Orbán Viktorra is, akiről elmondták: illiberális államot épít, közeli kapcsolatban van Vlagyimir Putyinnal, és Törökországot, valamint Kínát tekinti mintának. A műsor szerint nem segített az internetadó ügyén, hogy „Orbán Viktort mindenki utálja”. John Olivert leginkább az lepte meg, hogy a tüntetés sikeres volt, és az internetadó ötletét egyelőre visszatették a polcra. Oliver végül azt tanácsolta, hogy a magyarok addig töltsenek rengeteg pornót az internetről, amíg megtehetik.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2014. november 03. 22:07
"A műsor szerint nem segített az internetadó ügyén, hogy Orbán Viktort mindenki utálja." Hopp, megint egy kényszeres hazudozó! :)
Ouroboros
2014. november 03. 19:18
Bírom ezt a faszit. Bónusz, hogy brit.
Rockpapa
2014. november 03. 19:13
Azon röhögjenek inkább hogy nemsokára Iszlám-Brit kalifátus lesz a ködös albionban.
Negue
2014. november 03. 18:23
"Törökországot, valamint Kínát tekinti mintának." Ez is egy orbitális hazugság, mert ez így soha sehol nem hagyta el a száját, azért mert a két országgal kapcsolatban volt pozitív megjegyzése, az miért jelenti azt, hogy ezeket az országokat tartja mintának? Idióta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!