A netadó elleni tüntetésre buzdít Neelie Kroes

2014. október 26. 16:03

Az internetadó bevezetése elleni tiltakozásra szólított fel vasárnap délután az egyik népszerű közösségi oldalon közzétett rövid üzenetében Neelie Kroes, az Európai Bizottság digitális területért felelős alelnöke.

2014. október 26. 16:03

Neelie Kroes, az Európai Bizottság digitális területért felelős alelnöke, liberális holland politikus a Twitteren arra hívta fel mikroblogjának követőit, hogy támogassák azokat, akiket felháborít a magyarországi internetadó terve, és utcára vonulnak Budapesten, vagy csatlakozzanak hozzájuk.

Neelie Kroes korábban több üzenetben tiltakozott az internetes adatforgalom megadóztatásának terve ellen. A Financial Timesnak adott nyilatkozatában a héten arra az álláspontra helyezkedett, hogy az internetes adatforgalom egyoldalú megadóztatása „nem okos ötlet”; növelné a fogyasztók által fizetendő díjakat és visszafogná a gazdaságot. 
 
Csütörtökön két Twitter-üzenetben is foglalkozott a kormány adótervével. Az elsőben szégyennek nevezte a javaslatot, s világossá tette, hogy nem támogatja, a következőben pedig „rossz iránynak” nevezte a kezdeményezést.
 
 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. október 27. 13:05
Jó fodrásza és fotósa van a biztos asszonynak. Szörnyű azt látni, hogy ezek - a napjukat leginkább cicomával és intrikával töltő idős hölgyek még a nagypolitikában is tényezők.
ppix
2014. október 27. 12:45
Az is mennyire jellemző, hogy az itt kommentelő sok paraszt tetszőleges személyben megtalálja gyűlölete alanyát, de elvétve vagy inkább egyáltalán nem mond SENKI két értelmes mondatot arról, hogy miért jó az internet adó, milyen hatásai lehetnek, milyen szempontokat kéne figyelembe venni... Csak mint a veszett kutyafalka, ráugranak mindenkire, akik nem a gazdáik ukázát visszhangozza... Vau-vau-vau - szánalmas. Ti vagytok felsőbbrendű szabad demokraták? (és a büdös balliberálisok a gonoszak?) Elhiszitek ezt magatokról? Komolyan? Mennyire elbaszott szar kis életetek lehet, ha ennyire futja. Nem írigylem...
Selamat
2014. október 27. 06:46
Én meg arra buzditok, hogy valaki rúgja alaposan pitchán ezt a szintén kiszáradt vaginát. Oszt majd ha nem esik jól neki a kivülről indított támadás, akkor nekiláthat gondolkodni.
Vén Csataló
2014. október 27. 00:55
Én pedig egy elvonókúrán való részvételre budítom Neelie Kroes biztost.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!