Az MTVA teljes hírosztályáért Papp Dániel felel majd

2014. október 16. 11:28

Tartalomszolgáltatási igazgatóként az MTVA teljes hírosztályáért felel majd Papp Dániel, aki Lomnici Zoltán kiretusálása, majd Daniel Cohn-Bendit sajtótájékoztatójának félrevezető megvágása miatt kapott éles kritikákat: ennek ellenére az MTVA-nál felfelé ível a karrierje.

2014. október 16. 11:28

Papp Dániel, az MTVA tartalomszolgáltatási igazgatója a hírosztályért is felel majd, miután már nem lesz külön hírigazgató az MTVA-nál – írja az Index.

Papp Dániel nevéhez fűződik, hogy Lomnici Zoltánt, a Legfelsőbb Bíróság korábbi elnökét kiretusálták a híradóból. Később Daniel Cohn-Bendit zöldpárti EP-képviselő budapesti sajtótájékoztatójáról úgy állított össze egy tudósítást, hogy az félrevezetően azt sugallta: Cohn-Bendit a kérdésére válaszadás helyett elmenekült, holott a kettő között fél óra eltelt.

Ettől még Papp karrierje jól megy az MTVA-nál: júliusban lett tartalomszolgáltatási igazgató, emellé pedig most az egész hírosztályt megkapja – összegzi az Index.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. november 28. 20:29
Miért nem az eredeti címmel tettétek ki? Sértené az államtitkár urak szemét?
küllő
2014. október 18. 20:20
BRAVÓ fiúk ! Megfelelő embert a megfelelő helyre! A trágyadombra (amit nálunk közmédiának csúfolnak) ilyen ember kell !
poppy flower
2014. október 16. 17:47
Kádár János elimerően húzza ösze a szemöldökét, és jőízüen kanalazza a krumplilevest, szavai és tettei nem hullottak teréketlen talajba...:)))))))))
Senior
2014. október 16. 17:47
Akkor most klónozzák Obit és társait? Már így is iszonyat, amit az állami TV művel híradás terén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!