Leváltották két állami infrastrukturális cég vezetőjét

2014. szeptember 18. 15:57

Menesztette a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezetőit Seszták Miklós fejlesztési miniszter.

2014. szeptember 18. 15:57

Két állami infrastrukturális cég vezetőjét is menesztette Seszták Miklós. A Népszabadság cikke szerint a fejlesztési miniszter szeptember 18-ai határidővel leváltotta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. éléről Dudik Jánost.

Az Index információi szerint szintén menesztették a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezetőjét, Mázsi Attilát is.

A portál szerint egyre többen vélik úgy, hogy a leváltási hullám – a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól 18 vezető távozott a nyáron – mindenkit elérhet, aki Németh Lászlóné minisztersége idején került vezetői posztba. A korábbi tárcavezetőt a Simicska Lajos-Nyerges Zsolt érdekkör képviselőjeként tartották számon. Az ő leváltása volt az első jelzése annak, hogy változások következhetnek a „gazdasági kurzusban”.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vakhangya4
2014. szeptember 18. 21:21
A NAV vezetőjét mikor váltják le? Mert ha megteszik akkor minden világossá válik.
Pinter68
2014. szeptember 18. 20:40
A lelkesedésem csak mérsékelt. Ugyanis nem megtisztulás zajlik, csak szerepcsere. Egyik klán éppen kigolyozza a másikat. Ettöl még semmi sem lesz jobb.
poppy flower
2014. szeptember 18. 17:56
Ez az faszszopó fideszes bagázs! Üssétek egymást!
paraklétosz
2014. szeptember 18. 17:55
Új seprű jól seper. Annak idején sajtóhadjárat volt Némethné ellen, hogy alkalmatlan stb. Most, hogy már nem ő vezeti a tárcát, azon háborognak, hogy leváltották az ő embereit. Ugyanazt a hadjáratot folytatják Seszták ellen is. Ugatnak a porból miközben a karaván halad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!