Kövér: Erkölcsi kötelesség a választási részvétel

2014. szeptember 17. 17:52

Mindenki számára erkölcsi kötelesség a választási részvétel – mondta az Országgyűlés elnöke a Fidesz balatonkenesei lakossági fórumán szerdán.

2014. szeptember 17. 17:52

Mindenki számára erkölcsi kötelesség a választási részvétel – mondta az Országgyűlés elnöke a Fidesz balatonkenesei lakossági fórumán szerdán.

 
Kövér László a devizahitelesek megmentése, és a bankok elszámoltatása mellett a rezsicsökkentésre is kitérve arról beszélt, a kormányzat célja, hogy a szolgáltatások területén ne lehessen extraprofitot kivenni az emberek zsebéből.
 
Kontrát Károly, a térség országgyűlési képviselője (Fidesz-KDNP) arról beszélt, hogy az adósságkonszolidáció során 77 millió forint átvállalásával segítette a kormányzat Balatonkenesét.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. szeptember 18. 00:05
Mert ha nem szavaz mindenki akkor mi lesz? Nem kötelesség a szavazás. Jog, nem kötelesség.
Bankkárkormány
2014. szeptember 17. 23:30
Tetszik nekünk az ön italboltja Megvédenénk http://erkolcstan.blog.hu/2014/09/12/nemzeti_italbolt_vedelem :))))))))))))))))
Bankkárkormány
2014. szeptember 17. 23:22
Kövér: Erkölcsi kötelesség a választási részvétel és a Hazaáruló, gyurcsányéknál is aljasabb, az ország az emberek vagyonát nagyüzemi, maffiaszerű módon lopó bolsevikkomunista FizeSS leváltása!!!!!!!!!!!!!! Gyüzzön a Jobbik! Szebb Jövőt
chack
2014. szeptember 17. 23:13
Hogyan is mondta viktor? Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit csinálok? Ennek a pártnak a tagja beszél erkölcsről? Hát erre az erkölcsre hivatkozhat nyugodtan! Ettől nem jön meg a kedvem a szavazáshoz! Még ellenük se. (Ha azt nézem, aki az alternatívát jelentené a körzetünkben, akkor még a nem levő kedvem is elmegy.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!