Meghalt Bajor Imre

2014. augusztus 06. 14:46

Ötvenhét éves korában, súlyos betegséget követően érte a halál szerda reggel egy budapesti kórházban Bajor Imrét. A Bors információi szerint a humoristának agydaganata volt.

2014. augusztus 06. 14:46

Bár az elmúlt napokban is arról szóltak a hírek, hogy Bajor Imre jobban van, a színész-humorista szerdán elhunyt egy budapesti kórházban. A Bors információi szerint Bajor Imrének agydaganata volt, és sem a hagyományos, sem alternatív gyógymódok nem tudtak segíteni rajta. Bajor Imre ötvenhét évet élt.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2014. augusztus 07. 11:58
Szerintem aki sajnálkozni, részvétet nyilvánítani akar, az tegye meg, aki meg nem, az ne írjon semmit. Épp ezért én sem írok róla, neki, a családjának stb. Általánosságban: Nem fogok sajnálkozni csak azért, mert elvárás. Gondolom, tegnap rajta kívül még meghalt pár ember, jók, rosszak, ilyenek, olyanok-emberek. Lehet, többet tettek le az asztalra, lehet kevesebbet-csak róluk nem írnak az újságok.Az elvesztésük sok más embernek ugyanúgy fáj, mint Bajor családjának. Legyen ez az ő dolguk.
Anti Komcsi
2014. augusztus 07. 00:17
Isten nem ver bottal....
antioxi
2014. augusztus 06. 22:16
Elhunyt emberről vagy jót, vagy semmit! Isten adjon végső nyugalmat Bajor Imrének!
Waffen-SS Hunyadi Division
2014. augusztus 06. 19:45
Halottról jót vagy semmit. (Persze vannak kivételek, pl. Horn Gyuszika, Gyurcsányi, stb.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!