Itt vannak a DK polgármester-jelöltjei

2014. augusztus 16. 10:48

Tizenegy polgármester-jelöltet indít a DK a fővárosi kerületekben, közülük ötöt a baloldali összefogás is támogat, míg hat az MSZP-vel vagy az Együtt-PM-mel szemben is elindul.

2014. augusztus 16. 10:48

A tizenegy indulót Varju László, a DK elnökségi tagja mutatta be pénteken. A párt saját politikusaként, de az MSZP-vel és az Együtt-PM-mel közösen jelöli a VII. kerületben Farkas Ferencet, a X. kerületben Élő Norbertet, a XXI. kerületben Horváth Gyulát, a XVII. kerületben Gy. Németh Erzsébetet, a XV. kerületben pedig Hajdú Lászlót.

Az ellenzéki párt önállóan indítja el a polgármesteri székért az I. kerületben Kakuk Györgyöt, a VIII. kerületben Simon Györgyöt, a XII. kerületben Kerék-Bárczy Szabolcsot, a XVI. kerületben Sebők Lászlót, a XXII. kerületben Gréczy Zsoltot, a XXIII.-ban pedig Szekeres Ferencet. A pártoknak a fővárosban a kompenzációs lista állítása érdekében legalább tizenegy polgármester-jelöltet kell állítaniuk.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2014. augusztus 17. 09:31
Grécy mint polgármester...? 0 tapasztalattal vagy nem baj majd megtanulom mentalitással ? A XXII. kerületieknek több tisztelet jár !!!
potyka
2014. augusztus 16. 17:48
Micsoda illusztris társaság. :DDDD
várúr
2014. augusztus 16. 15:37
Egy éve leírtam: nem összefogás, hanem összefosás. Ember ki nem igazodik ezeken a politikai önképzőkörökön.
Ángyán Páván
2014. augusztus 16. 14:46
Bárcás firkász polgármesternek? Nabazmeg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!