A titokzatos Bajnai!

2014. június 06. 10:49

Mit tudhat Bajnai, ha a nagy nyilvánosság előtt a nyílt színű politikai megmérettetésben sorozatosan rosszul teljesít, külföldön azonban „sorban állnak” tanácsaiért.

2014. június 06. 10:49
Sonyó

„De mit tudhat Bajnai, ha a nagy nyilvánosság előtt a nyílt színű politikai megmérettetésben sorozatosan rosszul teljesít, padlót fog, sőt magyarországi bizniszeiben se tündököl, lásd Hajdú-Bét országos botrány, külföldön azonban - számunkra láthatatlan területen pedig - »sorban állnak« tanácsaiért.

Nem furcsa?

Mi az a »pozitívum« amit tőle mi sosem láthatunk!
Mi az a »tudás« amit Bajnai sosem kíván velünk megosztani!
Miért mindig csak a bukással kapcsolatos „tudását” osztja meg velünk?

Nem furcsa?

Kétszeres választási bukása után a Bilderberg-csoport titokzatos módon Magyarországról csak őt hívta meg.
Különleges felkérés volt ez, mivel az előző év tanácskozásán is felmerült a neve, röviden fogalmazva kormánybuktatás céljából.

Akkor most mi lehetett a meghívás oka? Miről beszélgettek?
Bajnai szerint fel se szólalt, (tudjuk, ott se volt) de a Magyar Nemzet, az Európai Bizottság egyik tisztségviselőjére hivatkozva, Magyarország felé történő befektetői bizalommegvonás megtárgyalása volt a téma.

De térjünk vissza a Szigetvári által tisztességesnek mondott tanácsadáshoz.
Ha Magyarországon minden tekintetben - üzlet, vagy politika - a szemtől-szemben történő nyílt megmérettetéskor sorozatban alul marad, kinek adhat tanácsot külföldön?”

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karakter
2014. június 07. 08:41
Bajnai 2010 után is lelépett. Akkor a nemzetközi pénzvilággal seftelve - tanácsadás - tervelték ki a jobboldal megbuktatására. Amerikai utazások! Piszkosul nem jött be. A nemzetközi pénzvilág ezt nem hagyja annyiba. Nekik minden pénzt megér, hogy gyengítsék a most felálló kormányt. Bajnai - mint áruló - az emberük. Eddig is az volt!
Brigadéros
2014. június 06. 22:30
...Bajnai semmi különöset sem tud...csak értékeli az üveggyöngyöket meg a tüzes vizet...
Toledo
2014. június 06. 21:58
Mit tudhat Bajnai? Jogszerűen libát lopni.
császár
2014. június 06. 20:40
Ugyan, ugyan. Miről tart amerikai egyetemeken előadásokat minden levitézlett liberális "politikusunk"? Bajnait s jövő nagy ígéreteként pátyolgatták pénzelgették, aztán elcseszték. Most megint kiveszik lefagyasszák, hogy egyszer még feltálalhassák. Hogy kik teszik ezt? Tudja fene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!