A Barátok közt megszűnésével fenyeget az RTL

2014. június 02. 20:21

Az RTL Klub hétfő esti híradójában jelentette be: legnépszerűbb műsorainak megszűnését jelentené a kormány reklámadó-terve. Az RTL szerint a reklámadó a független kereskedelmi média ellehetetlenítésére irányul, és a társaságot egy csapásra veszteségessé tenné.

2014. június 02. 20:21

A Facebook népe gyorsan reagált a fejleményekre: külön Facebook-csoport alakult Ne szűnjön meg a Barátok közt néven. „Csatlakozz ha te sem szeretnéd, hogy megszűnjön a naponta több millió ember számára szórakozást nyújtó sorozat!” — írják az alapítók.

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. augusztus 08. 16:30
Már megéri.
bajai
2014. június 19. 15:17
Nem kell leszólni az embereket. Mindenkiből hülyét lehetne csinálni ilyen szintű kötözködéssel.Aki szereti, nézze. Biztos sokan ismerik a történetet miszerint Niels Bhor Nobel díjas fizikus a gagyi westernfilmeket szerette. Elméletet is gyártott, ami szerint a jó fiú azért nyer mindig, mert a rossz fiú kezdi az akciót, a jó pedig gondolkodás nélkül reagál és így a reakció ideje jóval kisebb, mint a rossz fiúé, aki megfontolja mit tegyen. Játékpisztolyokkal még tesztelte is az elméletét. Kollégái voltak a kezdeményezők, ő pedig jó fiúként sorra nyert ellenük.
RDNZL
2014. június 13. 12:23
Te most parodizálsz, nyugtass meg!
sersem3
2014. június 04. 13:26
Ebből lázadás lesz,meglássátok! Pont a Fidesz törzszavazói,a 40-55 közötti nők,meg kevésbé a férfiak a nézói ennek a szarnak. Ez nagy csapás lesz a Fidesznek. Ez politikailag a Ferinek fog hozni a konyhára, a dühös jégkrémfogyasztó,elhízott tramplik rohanni fognak bosszút állni a szavazófülkékben.... Lengyel "kinyúlt pullover" László elemzésének a bővitett változatát olvashatták,amit 8.7 millió forintért írt egy gyufásskatuja hátára....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!