A politikai blogok olvasottsága nem csökkent

2014. május 05. 17:35

z átállás óta az Index2 valamivel jobban teljesít, mint annak idején a blogketrec, körülbelül 5 százalékos a növekedés, ami nem rossz, számításba véve, hogy mennyivel lejjebb került a Mindeközben miatt a blogtartalom.

2014. május 05. 17:35
szabóZ

Sőt: a politikai blogok olvasottsága sem csökkent. Az átállás óta az Index2 valamivel jobban teljesít, mint annak idején a blogketrec, körülbelül 5 százalékos a növekedés, ami nem rossz, számításba véve, hogy mennyivel lejjebb került a Mindeközben miatt a blogtartalom. (Amúgy a Mindeközbenben is rengeteg blogajánló jelenik meg, vagyis nem igaz, hogy a közösség által írt blogok már nincsenek jelen az Index felső részén) A jobb hasáb ellenben viszont tényleg rosszabbul teljesít, mivel sok éven át a core indexes terület alatt ott inkább hirdetések és érdektelen dobozok voltak, így az olvasók nehezen szoknak hozzá, hogy a hatalmas Index2 vezetőképtől nagyon jobbra is fontos posztok vannak. De mivel ezt a problémát a dizájnváltás után pár nappal felismertük, további fejlesztésekkel készülünk, de addig is a politikai blogokat rendre beljebb, a vezető mellé, sőt vezetőbe rakjuk, így ez a rosszabbul teljesítő rész egyáltalán nem hat a politikai blogok olvasottságára. Minden nap több közéleti, politikai blogot is vezetőbe teszünk, így a Vastagbőr is többször járt így, ami a statisztikáján is látszik: olyankor az emlegetett 15 ezer olvasó sokszorosa érkezett az Index címlapjáról a blogra.

Az pedig, hogy az Index nem szeretné a politikai blogokat, vagy kínos lenne nekünk bármilyen hatalom bármely képviselője előtt, na az nettó baromság. Azt persze látom, hogy van, aki erre próbál játszani, aki azzal csábít át egyes blogokat, hogy az Indexen, vagy a Blog.hu-n nemsokára megszűnik a szólásszabadság. De az biztos, hogy amíg az Index szerkesztősége talpon van, ez nem történhet meg.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!