Termelői piacokat véd a Fidesz

2014. április 26. 12:05

Nemcsak Magyarországon, hanem az Európai Unióban is meg kell védeni a magyar családoknak fontos termelői piacokat – mondta a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetője szombaton a gazdagréti piacon, ahol bemutatta a pártszövetség listájának több női jelöltjét.

2014. április 26. 12:05

Pelczné Gáll Ildikó sajtótájékoztatóján szimbolikus helynek nevezte a XI. kerületi piacot, és azt hangoztatta, hogy a termelői piacok megerősítésének legnagyobb nyertesei azok a családok, amelyek asztalára egészséges helyi magyar termékek kerülhetnek, valamint a termelők, akiknek ez megélhetést jelent.

A fideszes politikus példaértékűnek mondta azt, amit a kormány az elmúlt négy évben a hasonló termelői piacok védelmében és a magyar termelők megerősítéséért tett. Utalt arra, hogy a korábbi időszakban megszüntetett termelői piacok közül mintegy félszázat állítottak vissza, és az elmúlt kormányzati ciklusban nőtt a piacok és a kistermelők száma.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tabakur
2014. április 26. 22:37
Egészséges magyar termékek--érdekes sehol nem láttam a piacon kitéve a permetezési naplót. Pedig az egészséghez tartozik a betartott várakozási idő is. Amúgy meg mindegy mert valóban van egészséges magyar termék és agyon mérgezett is úgy mint mindenhol a világon. Nem hiába mondta Fercsi hazudtunk reggel este éjjel. Ezt a Fidesz is kiválóan elsajátította Ildikójával együtt.
goldman
2014. április 26. 16:14
Olvasom itt a ballib agyú hozászolásokat. Hát ezeknek már a sz@r is ízetlen!
liberálzöld.
2014. április 26. 12:58
És kitől kell megvédeni a termelői piacokat? Ha van vevő és van eladó, akkor van piac. Egyébként pedig nincs.
liberálzöld.
2014. április 26. 12:56
A XI. kerületi piacot újították fel tanyafejlesztési pénzből?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!