Gyönyörű timelapse-videón Budapest

2014. április 22. 12:38

Eddie Peter Hobson többek között a megújult Kossuth téren és a Hősök terén forgatott.

2014. április 22. 12:38

Eddie Peter Hobson timelapse-videós legutóbbi műve Budapesten készült, feltűnik benne a megújult Kossuth tér, az opera, a Szent István-bazilika és a Sándor-palota is.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2014. április 23. 10:14
A "cipőket" kihagyhatta volna. Vagy neki is vannak zsidó kötődései? Ezek a "cipők" gusztustalanok és a magyar nemzet ELLENI tendenciát akarják hirdetni. Vajon megérem-e, hogy lesöpörjék ezeket onnan?
Stephan
2014. április 23. 08:34
Mostmar ertem, miert nyert a Fidesz.... Ezekrol a kepekrol hogy a feneben tudnak egyesek (ahogy olvasom, balos es jobbikos szavazok) rosszat irni? Egeszseges lelkuletu ember orul annak, ha valami epul-szepul, es nem fanyalog mindenen. Budapesti vagyok, es hatarozottan buszkenek erzem magam a mostanaban megszepult terek/epuletek miatt. Rengeteg kulfoldi koltozott Budapestre az utobbi idoben - a munkahelyemen csak 7 emberrol es csaladjukrol tudok - mert elheto helynek tartjak Budapestet.
ottapont
2014. április 23. 00:47
szép!
Agnieszka
2014. április 22. 18:10
Nagyon örülök, h. a mi fővárosunk másoknak is tetszik. Nekem kicsit hiányzik a gótika, de így is szép és ez akkor is jó, ha tényleg nem lesz ettől olcsóbb a kenyér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!