Nincs kölcsön, nincs előleg

2014. április 16. 13:17

Nekem ebből az jön le, hogy amit Én képviselek az a többségnek nem jó. Ha viszont így van akkor stratégiát váltok, nincs kölcsön nincs előleg, fizetés a törvényben előírtaknak megfelelően 5-én.

2014. április 16. 13:17
Bihi Miklós

Üdvözlöm a Vizsolyi választókat!

Eltelt egy hét volt időm átgondolni a választási eredményt. Mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét senkit nem akarok megbántani, megpróbálom összegezni a gondolataimat. 170 fidesz.,111 jobbik 60 kormányváltók ha valaki nem tudja. Mi következik ebből, aki a fideszre szavazott nyilván elégedett a sorsával aki jobbikra nem tudom, mert Én nem olvastam olyat a programjukban mely Magyarországot egy jobb irányba vinné. Ezért Nekem ebből az jön le, hogy amit Én képviselek az a többségnek nem jó. Ha viszont így van akkor stratégiát váltok, nincs kölcsön nincs előleg, fizetés a törvényben előírtaknak megfelelően 5-én.

Közfoglalkoztatást már megoldotta a kormány. Ja elfelejtettem, hogy a kenyérhez jó étvágyat kívánjak, remélem 4 évig elég lesz.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2014. április 17. 06:55
Egyrészt: A gond az, hogy nincs a faluban munkalehetőség. Az eddigi közmunkás keretet lecsökkentették a negyedére, mivel a választásoknak vége. A mór (és a cigányok) megtették kötelességüket, a Fideszre szavazott a falu, most már nincs rájuk szükség. Ha nem halnak éhen addig, 4 év múlva megint kapnak valami alamizsnát, jól időzítve. Nyilván akkor sem fogják visszautasítani. Másrészt: A cigányok képtelenek beosztással élni, ha egy kis pénzt kapnak, azonnal elverik és utána másnap nincs kenyérre való. A polgármester eddig próbált a kapott pénz "csöpögtetett" elosztásával ezen segíteni és saját pénzéből is adott kölcsön. Abban bízott, hogy egy új kormány nekiáll majd szanálni a helyzetet. Ez nem jött be. Ebbe most belefáradt és beintett. Ami pénz jár a falunak, elosztja ötödikéig, oszt jónapot. Pontosan ugyanazt teszi, amit a kormány az önkormányzatokkal. Kénye-kedve szerint osztogat vagy elvon. A tanulatlan, gyengén szocializált helyiek pedig azt a (meglehet, tahó stílusú) helyi embert szidják, aki ott van a közelben. Nem látnak el a parlamentig. Persze, ettől lehet szidni nektek is egy elkeseredett embert. Nektek legalább egy portálotok van, meg számítógépetek (és írni is tudtok). De ha már nem tudtok segíteni, legalább ne rúgjatok bele abba, aki legalább próbálkozott. Vagy tessék lemenni Vizsolyba polgármesternek. Ha a Fideszes színekben nyertek, biztosan visszaemelik a közmunkára jutó lóvét.
Droite
2014. április 17. 05:38
Bunko vagy Baxi...
Vegbela1968
2014. április 16. 21:44
Ez egy valódi filantróp demokrata, aki meghajlik a népakarat előtt. - Hát én szart érek? - kérdezhette magától április 6-án este.
tango47
2014. április 16. 18:46
Ez biztos DK-s. Olyan gyurcsányos, molnáros a stílusa és mondanivalója. Tőröl metszett DEMOGRATA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!