Vadai számonkérte a TV2-t

2014. március 24. 11:47

A Mokka műsorvezetője hiába kérdezte a DK alelnökét Mesterházy kampányáról, Vadai ehelyett a kormányhirdetéseket hánytorgatta fel a riporternek.

2014. március 24. 11:47

A több mint kilenc perces beszélgetés során Mesterházy Attila kampánya és a Simon-ügy, mint két fő téma alig-alig jelent meg, Vadai Ágnes ugyanis rendre visszatért ahhoz, hogy a TV2 társadalmi hirdetésként hozta le a Fidesz kampányarculatához nagyon hasonló kormányhirdetéseket, miközben a pártok a választási törvény értelmében nem hirdethetnek a kereskedelmi csatornákban. Ezt a Kúria is így látta, és elmarasztalta a TV2-t, de Vadai Ágnes azt mondta, hogy még az ítélet után is látta a csatornán az ominózus hirdetéseket.

Mesterházy Attila kampányáról mindössze annyit mondott, hogy az Origo cikke csak névtelen megszólalókat idéz, és ő személy szerint elégedett Mesterházyval, aki naponta 3-4 helyszínre is ellátogat. 

A Simon-ügy kapcsán pedig azt jegyezte meg, hogy az MSZP mindent megtett ebben az ügyben, amit lehetett. Simont pedig csak akkor lehet majd egyértelműen bűnösnek nevezni, ha azt a bíróság is kimondta.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2014. március 25. 15:12
Kálmán Olga elintézte Józsa Imrét röviden és velősen, amikor azt mondta, hogy "ne erről beszéljünk, hanem arról, hogy..." Kálmán megmondta, hogy ez nem a Kívánság műsor ami a Duna TV-ben ment, itt arra válaszoljon amit ő kérdez. Józsa behúzta fülét, farkát.
7tttt
2014. március 24. 22:51
Ez a szerencsétlen Vadmarha Ági már beleőrűlt abba,hogy nem a rendszerváltás előtti majd utána naptévés stáb akik most az ATV független objektív harcosaiként teszik fel az goebbelsi kérdéseiket hanem egyszerűen azt kérdezhetnek amit akarnak.Őket csak a megszokott propaganda kérdésekkel szabad zaklatni és utána 5-1o percig tágra nyílt szemekkel és belekérdezés nélkül hallgatni.Remélem ez az alávaló morál nélküli posztkommunista stílus végre teljesen eltünik a választások után a közéletből.
várúr
2014. március 24. 18:40
Nehéz ennél a nőnél erőszakosabbat produkálni. Beszél, beszél, beszél, kérdezni nem lehet, nyomja a süket bolsi propagandát. Agyondumálja a nézőt, vigyorog, hazudozik, terel. Krisztusi türelem kellett, hogy végighallgassam. De legalább kiderült: Mesterházy a tv 2 egyetlen meghívását sem fogadta el. És ezek a bitangok hörögnek diktatúráról és sajtószabadságról.
tango47
2014. március 24. 18:28
Hiába egy igazi férfi van a DK-ban, az is (állítólag) nő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!