Kocsis Máté rongálás miatt feljelenti az MSZP-s Pál Tibort

2014. március 26. 20:49

Feljelenti Pál Tibort, a nyolcadik és kilencedik kerületi baloldali képviselőjelöltet Kocsis Máté, Józsefváros fideszes polgármestere, mivel szerinte illegálisan helyeztek ki plakátokat Pál emberei, valamint károkat okoznak azzal, hogy feliratokat festenek az aszfaltra.

2014. március 26. 20:49

Illegálisan kihelyezett, illetve megrongált plakátok miatt feljelentést tett a józsefvárosi önkormányzat a kerületi rendőrkapitányságon - tájékoztatta Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) polgármester szerdán az MTI-t.

A polgármester közleményében kifejtette: a kampány kezdete óta a baloldali jelölt, Pál Tibor érdekében tevékenykedő aktivisták rendre megszegik a szabályokat, illegálisan ragasztanak plakátokat, festékkel okoznak maradandó károkat a közterületeken. Jelezte: a károk megközelítik a kétszázezer forintot.

Kocsis Máté példaként említette, hogy egyik éjszaka Pál Tibor érdekében álló, különböző trágár és sértő feliratokkal festették össze a Népszínház utca és a József körút sarkán található járda aszfaltját. Ebben az esetben a rendőrség a helyszínen igazoltatta a tetteseket, a többi esetben a térfigyelő kamerák felvételei alapján keresik a szocialista jelképeket jogsértően felfestőket.

Kocsis Máté arra szólította fel a baloldali pártok közös jelöltjét, hogy „ha már az elmúlt évek alatt semmiben nem segítette a kerületet, akkor a kampány idején legalább ne tegye tönkre”. Mint fogalmazott, Józsefváros nem kér „a reménytelen Pál Tibor kétségbeesett és erőszakos önfényezéséből, nem kér a szocialisták utcai üvöltözéseiből”. A polgármester a kampány szabályainak betartására és az okozott károk megtérítésére kérte a képviselőjelöltet.

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. március 27. 11:11
Ennek a kocsismáténak a sunyi pofáját kéne már megrongálni, egy jó nagy maflással!
Motivince
2014. március 27. 09:25
Baráti társaságban az ilyen Kocsis féléket pipa mocsoknak, a pipa szót lehet helyettesíteni, szoktuk nevezni. Ezek az emberek az Orbán sírásói. Az ilyenek segítik kifosztani a szegényeket.
=nessuno=
2014. március 26. 21:29
Nem lehet mindenkinek egy CÖF-je. Se közmédiája, multireklámja...Szegény ember vízzel főz. :))
states
2014. március 26. 21:10
A "kormányváltók" a teljes összeomlás előtt állnak, ezt jelzik a mai közvélemény-kutatások is, és már nincs veszteni valójuk, ilyenkor jönnek az ilyen eszközök. Lesz itt még minden aljas módszer bevetve a hátra lévő néhány napban. De ez sem menti őket az újabb méretes bucitól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!