Szaniszló nem tudja, mit keresünk az Unióban

2014. február 25. 11:30

„Az Európai Unió valójában az antant, ami minket feldarabolt, kifosztott” – heti világhatalmi összeesküvés Szaniszló Ferenc tolmácsolásában.

2014. február 25. 11:30

Szaniszlótól megtudjuk, hogy az EU megint összeesküdött ellenünk: például megengedte a szlovákoknak, hogy használják a tokaji elnevezést, tehát lassan Észak-Svédország is több tokaji nevű bort fog eladni, mint mi – vonja le a következtetést a műsorvezető.

„Náci szocialisták, fasiszta liberálisok,szélsőséges baloldaliak, antiszemita cionisták bömböltek fel”, amiért az itt élő külföldiek mégsem szavazhatnának az önkormányzati választásokon – fejti ki. Az EU ugyanis ezt írja elő: hogy idegenek is szavazhassanak. Közben pedig hagyja, hogy a szlovákok elnyomják az ott élő magyarok állampolgári jogait –kerekíti ki Szaniszló az eszmefuttatást. 

 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2014. február 26. 11:23
Milyen érdekes,nekünk nem tetszett a sógorság,nem tetszett komcsiság,a lovastengerész birodalma,a fasizmus viszont tetszett úgye kitartás meg ami vele járt,része lettünk a vörös birodalomnak az sem tetszett,uniós ország lettünk,ez sem tetszik,orbánia szintén nem tetszik! Elkéne már dönteni hogy mit akarunk mert attól tartunk hogy mire valami nekünk tetszenmi fog akkorra már elfogyunk csak néhány magyar fog bőgatyában parádézni valamilyen skanzenban!
Pinter68
2014. február 26. 10:26
"Szaniszló nem tudja, mit keresünk az Unióban." Én meg azt nem tudom, hogy egy beteg lelkű, összeesküvés-elmélet megszállott mit keres a televízióban. LOL De mondjuk ez legyen a csatorna tulajdonosának a problémája.
gregoripehh
2014. február 26. 09:45
Miért hagyják ez a hajbókolós öreg tahót a TV-ben hazudozni? Ez a műsor a magyar médiakommunikáció szégyene. Nem kéne már egy kis változatosság? A kamerát mozgatni, leülni, felállni, mozogni, kimenni, bejönni, illusztrációk, stb... Mért kell ennek a merev disznó pofáját mutatni 25 percen keresztül? Már 2 perc után pszichózist kapok tőle..
Aaronboy
2014. február 25. 23:15
A CÍM MOCSKOS FÉLREMAGYARÁZÁS! Szaniszló Ferenc (is) nagyon jól látja - tudja, hogy nekünk semmi keresnivalónk nincs az uniónak nevezett fiszim-faszom társaságban. Hacsak nem akarunk a fejlett nyugati államok csicskái lenni... Talán Izland (vagy Svájc, Norvégia etc.) sem tudja, hogy miért nem akar az unió tagja lenni?!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!