Kövér leidiótázta az LMP-s képviselőket

2014. február 06. 12:55

A házelnök szerint „van egy verseny az ellenzékben a hülyeségen belül”. Kövér László többet várt Schiffer Andrástól.

2014. február 06. 12:55

Kövér szerint a Való Világok világában, ha valami nem üti át az emberek ingerküszöbét, akkor az nem is létezik. Ezért „első értelmesnek tűnő emberek” is úgy gondolják, hogy ebbe a versenybe be kell szállni, és nem a mondanivaló, hanem a feltűnéskeltés teremti meg a párt súlyát. Tőlük ennyi tellett” – fogalmazott a házelnök, egyben hozzátette: Schiffer Andrástól többet várt.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2014. február 07. 07:32
Valóban idióták. Ezektől a szófosó szédült tyúkoktól pedig (Széll, Szabó-k, Ertsey)egyenesen kilel a hideg.
Vakkhangya
2014. február 06. 21:48
"""Ezért „első értelmesnek tűnő emberek” is úgy gondolják, hogy ebbe a versenybe be kell szállni, és nem a mondanivaló, hanem a feltűnéskeltés teremti meg a párt súlyát.""" Laca, Laca, hát már nem emlékszel, hogy mikor ugyan ilyen törpe minoritás volt a fidesz mit is csináltatok a Parlamentben? Milyen ruhákba jártatok be? A hippi hozzátok képest guccsi modell volt.... :-)
locsaba
2014. február 06. 21:34
És? Tudja mindenki.
Ouroboros
2014. február 06. 20:14
Lok'tar, LMP! Nerisztánban, ahol az utolsó esélye vész el a tényleges képviseletnek a parlamentben, és érdemi munkát a sok szarember között már az a maroknyi tisztességes nem tud végezni, legalább büntetni kell őket. Üsse meg a guta ezt a szarházi Plüsst is, ennyi elégtétel jár nekünk. Több ilyen akciót!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!