Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Fidesz: Ócsa a Gyurcsány-korszak szimbóluma

2014. január 17. 16:04

A Fidesz szerint a Gyurcsány-korszak a magyar családokat teljesen kiszolgáltatta a külföldi bankok érdekeinek és devizacsapdába taszította őket: ennek a szimbóluma az ócsai lakópark.

2014. január 17. 16:04

A Fidesz szerint az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma. A nagyobbik kormánypárt pénteken így reagálta a szocialista Korózs Lajos nyilatkozatára, aki szerint a kormány szociális lakóparkja megbukott, a kabinet pedig beismerte, hogy csúfos kudarcba fulladt az elképzelése. A Népszabadság információi szerint ugyanis nem hirdet újabb pályázatot a devizahiteleseknek szánt ócsai lakópark házaira a Nemzeti Eszközkezelő.

A Fidesz közleményében úgy fogalmazott: a Gyurcsány-korszak a magyar családokat teljesen kiszolgáltatta a külföldi bankok érdekeinek és devizacsapdába taszította őket. Az ócsai lakóparkban otthonra lelt családok, ha a Gyurcsány-kormányon múlt volna, most földönfutók lennének - írták. „Ma ugyanaz a Gyurcsány-koalíció gúnyolódik ezeken a családokon, amelyik hagyta, hogy a bankok becsapják az embereket és elvegyék otthonaikat” - olvasható a kommünikében.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lkedves
2014. január 18. 05:13
Itt van például ez az írásom, igaz, Kishantos ihlette, de ugyanolyan általános témákig jutottam, mint itt Ócsa kapcsán. http://hajnalvilag.blogspot.hu/2013/11/s-sirt-hol-nemzet-sulyed-el-most-assuk.html
Ald0 Raine hadnagy
2014. január 17. 21:07
"A Jobbik „ocsmány, undorító” pozitív diszkriminációnak tartja, hogy családoknak építenek a piaci ár többszöröséért lakóparkot Erről Z. Kárpát Dániel beszélt sajtótájékoztatóján."
IgazságosIzomViktor.
2014. január 17. 20:20
Erre nem nagyon lehet mit reagálni.Egyszerűen elképesztő a fidesz.
Mimes
2014. január 17. 19:11
Mellesleg az egész devizahiteles problémát meg lehetett volna már rég oldani ha van rá szándék, 86 féle módon, de az nincs. Csak a stadion építésekből kipipálhatták volna, és nem kellett volna aggódniuk az idei választások miatt. De majd amikor ők eltünnek a BALfenéken marad egy szellemváros meg pár üresen kongó stadion az utókornak mementóul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!