Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Irénke néni Bajnainak Szentendrén: Ne vállalja el!

2013. december 11. 20:57

A Fidesz és a SZEKE által szervezett tiltakozáson Irénke néni azt ígérte Bajnainak, hogy ha nem vállalja el, fizet neki egy kávét.

2013. december 11. 20:57

A Szentendrei Konzervatív Esték Klub (SZEKE) és a helyi Fidesz tiltakozó demonstrációval fogadta kedden a városba látogató Bajnai Gordont, az Együtt-PM miniszterelnök-jelöltjét –számol be a SZEKE honlapja. Az egyik tiltakozó, Irénke néni így kérlelte a volt miniszterelnököt:

„Szóval a fehér botosat ne tessék elfelejteni! És ne vállalja el! Higgye el, ne vállalja el! Akkor lesz óriási nagy, és akkor itt egy kávét fizetek magának a Szamos Cukrászdában, ha nem vállalja el. Mert a tévéből átsüt, hogy annyira gyenge már, le van fogyva már harmincnyolc kilóra.”

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2013. december 12. 10:18
Irénke néni valószinüleg összetéveszti Bajnait Paudits Bélával.
ballada
2013. december 12. 08:50
Az biztos a rezsi hazugság reklámot nem ingyen tették fel,ugyan ki fizetett érte.
tóth mária
2013. december 12. 08:05
Ez a "kínos mosolynak" mondott valami az arcán, hááát az mindent elárul! ez a pali egy nulla, egy Niemand, egy Null Komma Nichts!
mike.youngfield
2013. december 12. 08:04
Irénke néni jó lesz majd egy kézcsókra a Bölcs Vezetőnél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!