Navracsics: Magyarország ismét éllovas lehet

2013. november 20. 20:12

Az elmúlt három és fél év kormányzati lépéseinek és a választók munkájának, kitartásának és hitének köszönhetően érkeznek az eredmények, így „sereghajtókból ismét éllovasok lehetünk” – hangoztatta Navracsics Tibor szerda este Sárváron.

2013. november 20. 20:12
A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter a Nádasdy-vár dísztermében tartott előadásában rámutatott: most már azok a gazdasági szakértők és elemzők is pozitívan nyilatkoznak Magyarország gazdasági kilátásairól, akik „óva intettek bennünket”. „Ha nem is szeret bennünket mindenki”, az országnak ma már van nemzetközi tekintélye, „odafigyelnek ránk” – tette hozzá.
 
A fideszes politikus elmondta, pártjában is folyamatos megújulásra van szükség, éppen ezért ajánlotta hallgatósága figyelmébe Ágh Pétert, a Fidelitas elnökét, országgyűlési képviselőt, aki a sárvári központú választókerületben a Fidesz jelöltje a tavaszi országgyűlésiképviselő-választáson.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciprióta
2013. november 21. 13:05
nem tudom mit várnak sokan egy lerabolt országtól és annak kormányától. Navracsis reális képet adott a közeljövőről. De azért én még maradok Cipruson egy darabig...DDDD
vigyor
2013. november 21. 10:45
Cseszd meg Navra...nem valakikhez képest szeretnénk eredményeket, hanem csak egyszerűen eredményesek szeretnénk lenni.
Karcolt
2013. november 21. 10:38
Újra ugrik a pannon puma?
liberálzöld.
2013. november 21. 08:40
Igen Navra, éllovas lehet M.O. ismét. Csak el kell hajtson benneteket a büdös 3.14csába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!