Színésztanoncok vetkőznek Kaposváron

2013. október 03. 15:56

Az egyetemi dresszkód ellen tüntet meztelenül csütörtök délután a Kaposvári Egyetem harmadikos színészosztálya – értesült a 444.hu.

2013. október 03. 15:56

A Kaposvári Egyetemen kihirdetett öltözködési szabályok ellen tüntetnek a Kaposvári egyetem harmadikos színészei – értesült a 444.hu. A demonstráción a hallgatók meztelenre fognak vetkőzni. A portás ma tájékoztatta a atanárokat, hogy figyeljenek oda az új szabályzatra, így értesültek róla a hallgatók is, akik rögtön úgy döntöttek: vetkőzéssel fognak tiltakozni.

Hétfőre egy másik csoport strandpapucsos tüntetést szervez az elsős Bíró Dávid. Elmondása szerint az évnyitóra nem engedték be, illetve a hátsó sorba ültették azokat, akik nem megfelelően voltak öltözve. Ezek a hallgatók a dékánnal sem foghattak kezet. A 444.hu úgy tudja, hogy a rektor az dühítette fel, hogy volt, aki a diplomaosztóra is strandpapucsban érkezett.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1234
2013. október 03. 18:13
Valódi tudományt is oktatnak Kaposvárott, vagy csak paratudományokat? A parához a strandpapucs kimondottan passzol, kb. annyit ér az a papír is amit osztogatnak hozzá.
Akitlosz
2013. október 03. 18:06
Jól teszik. Színészek. Lesznek. Minden színész egy kicsit exhibicionista is kell, hogy legyen, ha már folyton színpadon akar dolgozni több száz ember előtt. Jól is jön nekik ez az extra figyelem. Máshogyan nehezen kerültek volna be az országos hírekbe a kaposvári színésztanulók. Abszolút kitűnő ötlet és megvalósítás.
nyugalmazott tanár
2013. október 03. 17:12
Nnnnna, megérkeztek a Haha és a többi különítményes Kaposvárra. Aligha tapsol nekik Kaposvár.
StG
2013. október 03. 17:11
Ha valaki tényleg papucsban ment diplomaosztóra, az valóban egy oltári nagy barom. A rektor helyében viszont én kihívtam volna a széles néptömegek elé, és előttük égettem volna le. Így viszont magából csinál hülyét... Amúgy hajrá tiltakozók, a fasságok ellen lázadni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!