Nem készülhetett rejtett kamerával a bajai videó

2013. október 19. 12:02

Kovács Gábor operatőr azt valószínűsíti, hogy mobiltelefonnal készült a bajai felvétel, melynek készítője el sem rejtőzött.

2013. október 19. 12:02

A Hír24 műsorában Kovács Gábor operatőr beszélt arról, hogy a bajai szavazatvásárlós videó nem készülhetett rejtett kamerával, mivel azokon nincsen zoom és nagy látószögű optikával működnek. Kovács szerint a felvétel nézőpontja alapján valószínűsíthető, hogy mobiltelefonnal készült, és a felvétel készítője nem volt elrejtve.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2013. október 20. 10:57
Nem tudom ki szerepel a videón, nem tudom, ki a megbízó, nem tudom, hogy megrendezett-e az egész, nem tudom, hogy kinek áll érdekében. Egyet tudok : HIHETŐ!
czsolt5
2013. október 20. 07:23
Ha valóban mobillal filmezték, akkor nyilván egy valós szituációban nem hagynák magukat filmezni az érintettek. Itt meg igen. Azért a kínvallatás egy hatékony módszer volt valamikor. Ma már tilos.
Hungaro
2013. október 19. 22:59
A főhős balra el. Vagy jobbra. Tétovázik... Mint egy kötelező általános iskolai szinjátékban.
tabakur
2013. október 19. 22:19
Hát ez valóban érdekes. Lehet ,hogy nem véletlen sikerült ilyen bénára a felvétel. Lehet,hogy készakarva így tervezték a gyanús momentumokkal együtt. Aztán beadták HVG-nek. Az meg ráharapott. Ha kiderül,hogy megrendezett az egész mindenki a szocikat fogja gyanúsítani. Ezzel az akcióval simán lemoshatja magáról a Fidesz azt, hogy az első bajai választáson kampánycsendet sértett. Én nem tudom,hogy kik csinálták a felvételt de a Fidesznek vastagon az érdekében állt. Ami nagyon gyanús a sok sok betervezett hiba ami kínálja a lebukást.Olyan mintha azt akarnák a videó készítői , hogy föltétlen kiderüljön,hogy megjátszott az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!