Megjutalmazza a kormány a jól teljesítő önkormányzatokat

2013. október 07. 08:04

Milliárdokat kapnak azok a települések, amelyek nem vettek részt az adósságkonszolidációban.

2013. október 07. 08:04

A Világgazdaság cikke szerint jövőre tízmilliárd forintot kaphat fejlesztései támogatására az az 1200 önkormányzat, amelyek nem vettek részt az adósságrendezésben. A támogatások részleteiről a helyi önkormányzatokért felelős miniszter az államháztartásért felelős miniszter dönt majd 2014-ben.

Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke szerint a települések a támogatásból tudják majd fedezni az uniós támogatások önrészét.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2013. október 07. 09:55
Féleszű-barát és tettestársainak! Megmosolyogtatjátok és jókedvre derítitek a kormányt támogató mandiner olvasókat. Ostoba, hazug, rosszindulatú, ekéző hozzászólásotok minden alapismeret nélküli. Egy erősség közös bennetek, a butaság és trágárság. Éppen olyanok vagytok, mint a pártolt pártotok, a ballibant oldal. Vagytok még elég sokan, de szerencsére sok darabban, (a koncon se vagytok képesek megegyezni, elhatárolódni a mocsoktól). A többség számára ez nyílvánvaló, ezért nem tudtok ebből a "szeletből" 1 %-ot sem elvenni, hanem takony módjára, hol itt, hol ott ragad belőletek 1-2 % valamelyik eszetlen vezér-nélküli formátumban.
pimepime
2013. október 07. 08:32
"Megjutalmazza a kormány a jól teljesítő önkormányzatokat" ----------- De biztosan nem annyival, mint a rosszul teljesítő önkormányzatokat (adósság átvállalás)!
cutcopy
2013. október 07. 08:18
Annak idején mindig is jutalmazták a jó tanulókat..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!