Orbán Viktor felavatta a Grundfos új gyárát

2013. szeptember 26. 17:23

Orbán Viktor miniszterelnök felavatta csütörtökön a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. új székesfehérvári gyárát, a 12 milliárd forintos beruházás 350 új munkahelyet teremt.

2013. szeptember 26. 17:23
A kormányfő avatóbeszédében hangsúlyozta: a magyar emberek napról napra bizonyítják, hogy Magyarország olyan hely, ahonnan „nemcsak kifelé, hanem idefelé is vezetnek lábnyomok”. Ennek megerősítésében a legfontosabb szövetségesek azok a vállalatok, amelyek munkát adnak a magyar embereknek – tette hozzá.
 
Orbán Viktor kiemelte, hogy a szivattyúgyártással foglalkozó Grundfos másfél évtizede stratégiai szövetséget kötött a magyar emberekkel. Ez alatt az idő alatt 68,7 milliárd forintot fektettek be Magyarországon, és 2107 munkahelyet hoztak létre.
 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
picur3ka
2013. szeptember 28. 00:01
Nagy fosnak, raadasul. Hideg borogatast a globalizaciora. Majd mikor a muszlim Halal-elelmiszert bevezetik Mo-on. Buy now pay later! Nagy cucc lesz.
picur3ka
2013. szeptember 27. 23:52
Ezt tenyleg fosnak hivjak?
csuka
2013. szeptember 26. 21:02
"Orbán Viktor kiemelte, hogy a szivattyúgyártással foglalkozó Grundfos másfél évtizede stratégiai szövetséget kötött a magyar emberekkel." Ezek szerint én nem vagyok magyar, hiszen velem semmiféle 'szövetséget' nem kötött a grundfos. Felvivalaki, akivel 'slágosítana zövetséget' kötöttt az udvari-fos! Lehet hogy valamiből kimaradtam? A FIDESZ-féle sötétség határtalan.
tapsihapsi
2013. szeptember 26. 18:08
"mi a stratégiai megállapodás?" 1. tejelnek orbánnak a cégek 2. orbán alacsonyan tartja az itthoni béreket és biorobotokat neveltet hogy legyen olcsó munkaerő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!