Lázár felel a jövőben az országképért

2013. szeptember 03. 19:30

Lázár Jánosra bízta a magyar országkép-stratégiát, illetve az országmárkát alakító intézmények tevékenységének koordinálását Orbán Viktor miniszterelnök egy most megjelent kormányrendelet szerint – írja a hvg.hu.

2013. szeptember 03. 19:30

A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt bízta meg a hazai országkép-stratégia kialakításával Orbán Viktor miniszterelnök. Szintén Lázár feladata lesz az országmárkát alakító intézmények tevékenységének koordinálása, illetve az országmárka kreatív elemeinek kialakításának, alkalmazásának és fejlesztésének az elősegítése is – írja a hvg.hu.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. szeptember 04. 09:47
Szerintem az országimázsunk akkor lenne magától is jó,ha úgy kormányoznának.
IgazságosIzomViktor.
2013. szeptember 04. 09:39
Húúú baszod..Lesz itt olyan országkép.Orbán lesz Európa új példaképe.A Lengyelek már istenítik.Az eszük megvan hozzá:-)
Claypool
2013. szeptember 04. 09:33
Lézerblokkoló ország. Nem is rossz!
cöfös civil
2013. szeptember 04. 08:54
Teljesen érthtető! Egy írigy, eredménytelen, gyűlölködő szétválasztott, áskálódó, állandó szabadságharcra kényszerített szegény ország képét nem is lehetne másra bízni, mint a közutálatnak örvendő, pikírt, nagyképű, de rendkivül ügyesen intézkedő, velejéig korrupt Lázárra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!