Hatszáz kilométer utat újítanak fel

2013. szeptember 18. 08:37

Uniós forrásokból 33 milliárd forintot kaptunk kátyúzásra, ebből mintegy 600 kilométer út újulhat meg a következő hónapokban.

2013. szeptember 18. 08:37

A hálózat felét, 15 ezer kilométer utat kellene azonnal felújítani a Magyar Közút szerint. Egyelőre amikor az egyik szakaszon végeznek a javítással, egy másikon máris kezdhetik újra.

Az infrastruktúráért felelős államtitkárság 600 kilométer út időtálló rendbetételét ígérte. Erre 33 milliárd uniós támogatást kapnak, amihez valamennyit még a Magyar Közút is hozzátesz, így összességében a 600 kilométernél valamivel több út újulhat meg. Októberben kezdik a munkát, és tavaszra el is készülnek.

A Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint szintén uniós forrásból 450 milliárd forintot költenek majd új utak bővítésére a következő hónapokban.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Matrix
2013. szeptember 19. 07:09
Vagy Nemzeti Magángép trafikÉpító és Stadionszerkezetgyártó ZRT-nek?
Matrix
2013. szeptember 19. 06:50
A zunio mindenre ad pénzt ami felesleges és semmire amiból gazdasági növekedés és tartós munkahelyek jönnének létre Ebből is csak Simlicskának leszz több pénze meg a 18.-ik alvállalkozónak akik feketén foglalkoztatottakkal elvégzik a kátyúzást olyan minőségben ami már következő télen kijön lyukból
Matrix
2013. szeptember 19. 06:47
Kell az újgazdag vazallusoknak a jó út, nehogy már Simlicska, Nyerges és Mészáros Lőrint alatt döccenjen az S500-as Mercedes Meg a trafikosok és az 1 kulcsos adóval mégtöbbet kereső felső 10ezer is kényelmesebben akar utazni, így volt ez az mszp alatt PPP konstrukcióban=5X áron épült autópályákkal is amikről azt hazudták hogy majd munkahelyeket teremt A kontumidióták meg bevették és 2002-ben ezzel is nyertek a vöröskomcsik hogy ki mennyi autópályát építet a román kamionosoknak Az hogy közben emberek 100ezrei éheznek az kit érdekel Joguk van megfagyni a méregdrága viacoloros diszparkokban vagy a fűtetlen lakásaikban
tabakur
2013. szeptember 18. 20:46
Ha Magyarország olyan jól teljesít saját forrásból miért nem tesz még ennyit hozzá? Vagy nem is teljesítünk olyan jól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!